19

Аман от наркомани

преди 1 година

НАркоманите на власт внушават растеж вкл на производството на анти земни,анти слънчева система ,анти климатични и анти човешки оръжия инсталирани в всякаква техника вкл с лични карти,телефони,камери,скенери,автомобили,дигитлано холограмни оръжия в сателити,кораби,самолетим цигарени пакети.. Произвеждат се милиарди анти климатични оръжия дневно...

18

Аман от бандити

преди 1 година

ТАзи тн световна търговска нанесе огромни щети на популацията от хора като принуди подставени на власт да увеличат пенсионната възраст..

17

Анонимен

преди 1 година

Банките набълбукаха с кредити маса народ последните 2 години и сега ще им съдерат 10 кожи от гърба с лихвите но българина си е *** и глупав,до оня ден слушаше брокерите да купува имоти сега ще му се види тесен света .

16

Глобалиста

преди 1 година

Средната класа ще плати за всичко с обедняването си.На бедния няма какво да му вземеш.

15

Анонимен

преди 1 година

"климатични сътресения" тоест, каквото се случва всяка година от милион години? И периодично по-сериозни през 10-20-50 или 100 години? Май всички проблеми в момента са насила и нарочно създавани? Цени на горива, недостиг на храни? Що ги създавате нарочно и насила, а?

14

ГАДОРЯН

преди 1 година

Обществов кието петрола е по важен от житото и водата едва ли не, нищо добро не го очаква. Всички копаят гроба на Русия, а тя има и жито и вода и земя и злато, петрол, диаманти и ха да видя как ще й ги вземат. Мечтата им е да я орслабят и да се разпадне сама. Ама има да чакат. Войната в Украйна само ще я направи по силна.

13

Чичо Ваньо

преди 1 година

Най-важното е да ми се не вкисне виното...и жената да не набара ракията, де съм я скрил.

12

Анонимен

преди 1 година

Ние от 30г.Сме в рецесия

11

Глобалиста

преди 1 година

Икономиката ще навлезе в стагфлация.

10

Глобалиста

преди 1 година

Глобална революция няма да допуснат.Ковида беше за тест на стадото.

9

Анонимен

преди 1 година

Сто на сто сме вече в рецесия.

8

БАНко

преди 1 година

ЩЕ ОСТАНАТ СТАБИЛНИ САМО ДЪРЖАВИ С ГОЛЕМИ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА И ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНА !!! ПОЗНАЙ ОТ РАЗ ......

7

Анонимен

преди 1 година

Глобалната рецесия току доведе най-сетне глобалната революция, Илич ще е доволен.

6

Депресия

преди 1 година

Ние минаваме в депресия след рецесия!! Цените скачат всеки ден (неконтролируемо е следващата стъпка). Това не е рецесия, а при хранителните продукти някой стоки са с 100% повишение, което е 100% инфлация. Защо не се говорят тези неща? Кажете истината. Затворете тези учреждения които говорят за 12% инфлация - просто ги уволнете, за да разберат реалното лице на инфлацията. Масови безработици, повишаване на цените и обезценяване на валутите поради непрекъснатото им печатане.

5

Анонимен

преди 1 година

Да си взимам чаршафчето значи и към гробuщата..

4

Глобалиста

преди 1 година

Запада е фалирал и вече това не може да се прикрие.

3

Глобалиста

преди 1 година

Всичко това което става не е случайно.Всеки трябва да се спасява сам.Обедняването е жестоко.Скоро ще има хранителни банки в големите градове.

2

Клаус Шваб

преди 1 година

До 2030 няма да притежавате нищо и ще бъдете "щастливи". Само продължавайте да пасете.

1

Браво!

преди 1 година

Браво на госпожа Оконджо-Ивеала, но също така и на българския лидер г-н Радев, който вдъхновява госпожа Оконджо-Ивеала, както и цялото прогресивно човечество, че от рано правят прогнози, а не чакат всичко да се случи и те пак тогава да реагират. Браво!