65

Dinosaurus

преди 1 година

"Доверието" към Чорапа е само в главата на Сл.Тр. и НТН. Базира се на подобие - и двамата са гологлави, нагли и безцеремонни интересчии и измзмници с болни амбиции и личностни проблеми

64

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев си вкара голем автогол със промотирането на Киро и Асен и тяхната офшорка ПП. Така сам отхвърли идеята за президентска република. За какъв рейтинг му говорите.

63

стига сте мрънкяли

преди 1 година

Това го пишат соцагенциите,за това им плащат,да не мислите,че някой ще хукне да пита този и онзи!?Я по сериозно!!!

62

до днес

преди 1 година

Пак са ви платили за да пишете лъжи.

61

Диди

преди 1 година

Това одобрение си е чиста нагласа.Не може да сме толкова прости.Да ни докара до просия и ние да го венчаем.Наистина сме зле ако е така.

60

000

преди 1 година

Глупав глупав глупав народ......

59

Анонимен

преди 1 година

Абе Днес защо ми триете кометарите ъе

58

Анонимен

преди 1 година

Радев се ползва с най-голямото доверие на народа защото .неговата политика е социална ,грижи се за бедните и пенсионерите ,постигна енергийна независимост на България ,умело балансира между САЩ и Русия ,понижи данъка за храните от първа необходимост ,въведе енергийни помощи за социално слабите .Да продължавам ли?

57

Анонимен

преди 1 година

Според тва, един на почти 6 човкеа каресва *** ... Аз лично ... казвам BS ...

56

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези измислици вече, народа с цялата си душа искаше да махне този който 12 години го крада и видиш ли вече забравил и си го иска. Абсолютна лъжа. Той ни заби на дъното по всичко, само герберите си бяха добре.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 - Много неща серомениха за година ...

54

Реалист

преди 1 година

Единият ,в най-голямата пандемия, насъскваше две тълпи една срещу друга! Призоваваше да "***" отведнъж ако са "смели", защото страхливците умирали всеки ден! А другият прати полицията да пази палаткаджиите, дето препикаваха Орлов мост и пречеха на цяла София! Най-голямата заслуга на Черепа беше, че купи всички медии! На останалите Рашков им скръцна със зъби!

53

анонимен

преди 1 година

А, Радев е главният виновник, за случващото се в България през последните 2 години! Виновен е, че назначи Кирил Петков с доказано чуждо гражданство за премиер, виновен е, че докара машините на Мадуро, с които нагласиха вота в полза на ПП, виновен е, че остави тези измамници Кирчо и Кокорчо да се вихрят с парите на държавата и я сринаха, а на народа докараха рекордна инфлация! Как може такъв човек, да има такова одобрение?!

52

Анонимен

преди 1 година

Да бе да, доверие в Радев....Къде правитхте тази анкета ?

51

Анонимен

преди 1 година

Заглавието показва на какво ниво е народеца ....

50

Анонимен

преди 1 година

Боко с най-голямо доверие след Радев?Стига,бе!Това проучване да не е правено в централата на ГЕРБ?

49

Анонимен

преди 1 година

Два пъти чекнах ПП, сега ще дам гласа си за ГЕРБ-СДС

48

???

преди 1 година

До 123YПрезидентска република?!?Смехория без кавички.И ако случим на президент като днешния-ниско наведен с гръб към путин или още по-голям никаквец какво ще правим?

47

???

преди 1 година

Цялата днешна каша в България е забъркана под "мъдрото"попечителство на радеф и въпреки всичко има най-висок рейтинг.Питане:сляп и глух ли е българина,че върви безропотно като Самуилов войник след едноокия си "вожд"?

46

позор!

преди 1 година

най-голямо обществено доверие аз този долен, коварен, двуличен и мръсен селски хитрец, който с чудовищна измама и циничната си театрална постановка с "вдигнатия юмрук" подлъга хиляди десни българи за гласуват за срамната му и позорна персона! Да, този на снимката е национален предател! Той е доказан лакей и *** на кремълското чудовище и масов убиец! Той е руски агент! Мястото му е в затвора, а не на най-високия пост в държавата! И това ще се случи, селяндурино, със сигурност ще се случи!