30

Анонимен

преди 1 година

Малко му е било! Искал е два дъмбела в отвора си. България винаги е губела зара ди предателства, така че никаква милост за предателите!

29

xoxo

преди 1 година

Ударихте дъното!

28

до 33

преди 1 година

такива като този индивид са срам за България

27

До 30

преди 1 година

Ми живейте си в Рузия ,кво ме занимавате ? Да съм ви пращал там ? Отишъл в Рузия и ми обяснява какъв голям Българин бил... я пътя !

26

Степа Бандеровски

преди 1 година

Всички от този новинарски сайт са създатели на пропагандни материали, целящи дезинформация на населението. Няма нищо общо с действителността. Всички ще бъдат командировани в Сибир.

25

Анонимен

преди 1 година

В Русия живеят 28 хиляди българи, те обичат родината си Русия, за разлика от вас, ние се срамуваме от вашата русофобия!

24

Анонимен

преди 1 година

толкова много фалшиви статии, чудите се. мобилизацията си върви сама, хората сами отиват във военната служба, отиват доброволци, а вие пишете разни глупости. може би е имало един или два случая и вие разпалвате цял огън от това. хората са за Путин, за Русия, за Донбас, Луганск и Донецк. Слава на Русия.

23

Анонимен

преди 1 година

Русия е една азиатска дупка нищо повече. Няма място в цивилизования свят.

22

Глух Пор

преди 1 година

Бре, тоя филантроп Сорос, много щедър се оказа . Чак и в русия създава независими и обективни газети. Ама едва ли прави такива международни инвестиции без да очаква далавера. И полакомилите се балами да го отнесат накрая, барабар с държавите си.

21

Анонимен

преди 1 година

Е то това за там си е един нормален ден. Джендърете наркомани си се забавляват. Въодушевяват се от вожда си слагат нацистките символи и ходят да стрелят по училищата

20

Мандрахут

преди 1 година

ЛГБТ активистите започнаха да се самоизнасилват. Скоро ще започнат да бомбардират с ТЯО остатъкът от Окраина. Но така е демократично, западът твърди същото повече от осем години. Безценно.

19

Робски рай

преди 1 година

Ами, за такъв рай си мечтаят русоробите, обаче нещо не искат да живеят в него.

18

Анонимен

преди 1 година

Сложете поне едно +18, ще сънувам кошмари от този хорор късно вечер.

17

Кори

преди 1 година

До Анонимен, да не искаш да кажеш че в Русия не е имало канибализъм?

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 В САЩ щели да шумят до небесата? Я ни припомнете какви демонстрации се случиха в САЩ след разфасоването на Хашоги и "твърдата" реакция по тази зверщина, изразяваща се в наричането на клането "неприемливо"?

15

Анонимен

преди 1 година

Виждам тук коментират доста плиткоумни, чичаци на 5 ракии, които " мноо ги разбират тИа раОти"...Толкова същита с бели конци пропаганда и DW не си е позволявала....Вече какво ли няма в публичното медийно пространство...очаквам дори статии от сорта "канибализъм в Русия - изядени руски дисиденти за назидание" или "набити на кол членове на военна комисия в знак на протест срещу течащата мобилизация"...Хайде малко по сериозно се отнасяйте към медийната помия...макар и на 6 ракии

14

Анонимен

преди 1 година

До Мнение- То е ясно,че простотията е навсякъде и тези с парите командват всичко. Но в страни като Русия всичко се потулва. В САЩ примерно след такъв случай ще се вдигнат протести до небесата. В България ще е плямпане за 3 дни. Тук сме нещо между комунизъм и демокрация. Леко балканска работа

13

МНЕНИЕ

преди 1 година

Не гледайте едностранно на Процесите Днес . Пример - в България Полицията пази Убийци на Пътя , В ЕС Корупцията Пази Партийците чрез Полицията , В САЩ Чернокожите ги Избива Полицията . Другата Страна на Монетата - Русия е Демократична Държава - Щом виждаме тази Новина .Замислете се Моля .

12

Анонимен

преди 1 година

Подобни мерки са необходими и тук за предателите , купени от Козяк 16 ! До като руснаците дойдат тук - сорослетата на Козяк да се запасятват с вазелин !

11

Анонимен

преди 1 година

Малееее, колко храна за американския тррол. Така е набрал, че няма спиране. Ще спре чак на 02.10. Хахаааааааа