58

РОГОЗИН-УНИЩОЖИТЕЛЯ

преди 1 година

РОГОЗИН, АКО ПОМНИТЕ ПРЯКО ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИТЕ С НЯКАКВА ВИСОКО КАТО 9 ЕТАЖНА РАКЕТА, КОЯТО ЩЯЛА ДА ОТНЕСЕ ПОЛОВИН ЕВРОПА, СПЕЦИАЛНО БЪЛГАРИЯ.ПИТАМ СЕ ЗАЩО ЧАК СЕГА ГО ПРАВЯТ ШЕФ? АКО ТОЙ БЕ НАПРАВИЛ ДОПИТВАНИЯТА, РЕЗУЛТАТА ЩЕШЕ , ЧЕ "ЗА РУСИЯ" СА ГЛАСУВАЛИ 195% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.

57

Анонимен

преди 1 година

Ново постижение на властта в киев -- след загуба на крим в резултат на измами и нацистки преврат, сега загуба на още 4 области при американското слугинче зеленски.

56

Грозната истина

преди 1 година

До Искат да са в Русия. Даже и руснаците не искат да са в Русия , а спят по границите за да се измъкнат от блатото

55

Искат да са в Русия

преди 1 година

До Българин: "Под заплаха да гласуваш"? От кого заплаха? В Донбас воюват местни опълченци. Точно опълченците ли ще карат своите роднини и съграждани да гласуват насила? ...................................... Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донецк и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях.

54

Анонимен

преди 1 година

До 60 ----- Кога е имало референдум в Косово за отделянето от Сърбия ?

53

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези референдуми и разкази на уж избягали руски офицери. Информирайте ни как върви,, контраофанзивата '' напредват ли украинчетата, стигнаха ли вече до Кремъл? Щото от 2 седмици ни вопъл ни стон за тази страшна украинска контраофанзива.

52

Анонимен

преди 1 година

Голям смях пада като чета коментариите на комуно чукундурчетата. Понеже като съветски памперси не могат да кажат нещо смислено почват да плюят Америка. Е и какво? Нали децата на вашите и на руските вождове харчат крадените пари къде? - в Америка. И понеже американската икономика все е зле всички се натискат да им дават кредити. Не съм чул някой да се натиска да помага на Русия. Е, Венецуела и Мианмар имат желание , ама могат само с банани. Поняли?????

51

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха тоя щеше да праща мисия до Марс през 2023г. Роскосмос от водеща космическа агенция при управлението на тоя пич стана последната дупка на кавала.

50

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименДа, ама в Косово ООН бяха там 10 години преди референдума, а и референдумът беше истински, с наблюдатели от ООН. Имаше за изтеклите 8 години поне 4 искания на Украина, в Донбас да има сили на ООН, и всички тези случаи бяха блокирани с вето от Русия. Така че, тия т.нар. референдуми сега са един очевиден МАСКАРАД, особено като се има пред вид, че поне 70 процента от населението на окупираните земи го няма там. Референдуми типично по болшевишки НЕ СА волеизлияние на народа!

49

Анонимен

преди 1 година

Той тоз за друго така или иначе не става

48

Тоя

преди 1 година

оправи въздушно-космическите войски, сега е ред на териториите :)))) Голямо оправяне ще падне. На пу тьо ву е къса И резервната скамейка

47

Гоше

преди 1 година

Рогозин ще е директор на изгорялата гимназия.

46

Малко за политика

преди 1 година

Несериозна ми се вижда тази новина. Русия призна независимостта на Донецката и Луганската република. Нормално е те да влязат в Руската федерация като отделни републики. Приемливо ли е след референдума, който те самите си организираха, сега от Москва да им кажат: "Вижте какво, досега каквото било - било. Сега ви назначаваме Рогозин". Едва ли ще го направят.

45

Анонимен

преди 1 година

Ами така е. След като Русия приключи с космоса на Рогозинтрябва да му търсят нова работа.

44

Анонимен

преди 1 година

"Великият стратег" Путин ще има достойно място в руската история, веднага след царете Николай Първи и Николай Втори. Първият умрял от мъка в края на катастрофалната за Русия Кримска война, а вторият натъпкан с олово от болшевиките.

43

GG

преди 1 година

Костя копейкин да пали ладата( той кара Ауди Q 7 ) и да отива доброволец във великата руска армия да убива жени и деца в Украйна.

42

БЕРЛИНСКА СТЕНА

преди 1 година

кой глОпак сега ще ми обясни че нямаме нужда от инвестиции в модерна армия! да ми обясни че не ни трябват самолоте, кораби и подводници, щото нямало с кого да се бие! сега ясно ли вие е. Путин окупира територия и после те заплашва с ядрено оръжие. пуснеш ли го веднъж няма връщане назад. това в заплаха за всички близки до него държави.

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До от ЮАР Да бе, забравих че Америка има такива велики войни като Капитан Америка, Тони Старк, Хълк, Тор, Джейсън Борн и др.

40

р

преди 1 година

Kak тези републики искат в Расия, а 260000 за три дни избягаха от другите райони на Расия?Великите рашъни са жалки оскотели азиатски племена.Затова: ВСИЧКИ РУСНАЦИ ВЪН ОТ ЕВРОПА.Докато не свалят путин и не спрат войната нямат място тук.Нали са велики ?

39

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще върне джуджето рано или късно, заедно с Крим.