16

Машинист

преди 1 година

Чи кък ? ..... Вместо да плащаш милиони на разни ромски фамилии да гласуват за тебе .... плащаш САМО на 2-3 техници с администраторски достъп до софтуера на тези машини за гласуване и те ти добавят какъвто си искаш процент гласували към твоя вот .... Бързо, евтино, безопасно ....

15

Анонимен

преди 1 година

Българи скоро няма да се оправи.Отива към пъшна разруха.Това е защото защитава Руски интереси.

14

Анонимен

преди 1 година

Експерт: Машинният вот успя да спре механизмите за купен вот" - да, всичко вече се прави в централния компютър - който го владее - той показва резултатите :)

13

Анонимен

преди 1 година

"Купуването и продаването на гласове е престъпление. Цена - 150 лева."

12

Анонимен

преди 1 година

Герберите разбират само от измама с химикалка. Това е най-голямата гаранция.

11

Анонимен

преди 1 година

Мащинният вот успя да премахне необходимостта от купен вот. Сега резултата от изборите се манипулира с натискане на едно копче. Всички машини са с активни Bluetooth WiFi и USB портове. Вече не е нужно да се тича чували с бюлетини. Измамата става електронно.

10

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията удари партиите. Вече техните купени съобщават за 150 лева цена. А при Герб цената беше 50 лева. Не са доволни, партийните субсидии се обезцениха.

9

Анонимен

преди 1 година

Социолозите не познават, защото те смятат купения вот и партиите им съобщават колко гласа искат да купят. А Рашков им развали сметките и не познаха.

8

Николас Мадуро

преди 1 година

Откакто въведох машините, нямам загубени избори, а венецуелците са доволни да живеят с 50 цента на ден!

7

Анонимен

преди 1 година

Това пък е най-голямата глу.пост и илюзия. Че който си е купен ще си гласува купено и с машината. какво му пречи? - пречи му, че не може да снима екрана на машината нито разписката от нея. А като няма доказателство за вота няма кинти.

6

?!?

преди 1 година

Това е тотална лъжа и неразбиране какво се случва практически в секциите. Минахме на купен и контролиран вот на място в секцията. Там гласоподавателят предимно неграмотен иска помощ от член на СИК и той услужливо го контролира какво се случва. Да се знае членовете на СИК са политически избрани лица. Така, че абсурда е по голям и от хартията.

5

гледна точка

преди 1 година

Това пък е най-голямата глу.пост и илюзия. Че който си е купен ще си гласува купено и с машината. какво му пречи?

4

Анонимен

преди 1 година

Прав е господна. Успя да спре купения вот, но отвори широко вратите на предварително програмирания вот!! Къде е да плащаш на всеки избирател поотделно, къде е да платиш на човека отговорен за софтуера. Излиза по-евтино за партиите. Вместо да плащаш по 50 лв на 50 000 човека, плащаш на един милион лева на правилния човек и получаваш много по-добър резултат за много по-малко пари.

3

Реалист

преди 1 година

Да бе да затова сега ловят всеки ден купувачи на гласове . С машинките много по лесно става манипулирането

2

До 1

преди 1 година

Де да ставаше така.

1

Анонимен

преди 1 година

Точно така ! Сега вече е все тая , колко ромалета ще си купи Боце - всичко се решава от ИТ специалистите обслужващи машините - тях трябва да подкупвате !