36

Анонимен

преди 1 година

Пак ще си бъде операция, ...говедария изби 1,5 млн иракчани със операция

35

Полковник

преди 1 година

Операцията след няколко дни вече няма да е операция.Досега Путин жалеше украинците но след присъединяването на Източна Украйна няма вече да е така.Зимата ще има настъпление в посока Одеса.Падне ли Одеса край със търговията по море на Украйна.Победата ше бъде за Русия и в това няма съмнение.

34

До 48 локомотива

преди 1 година

с двигател Сименс ли е?

33

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да драска пропагандата, руският локомотив тръгва. Бавно, с пуфтене. Но винаги е стигал я до Берлин, няколко пъти, я до Париж.

32

Анонимен

преди 1 година

Без приказки за бъдещото, да обобщим какво се случи до сега. путин каза, че ще започне специална операция, за да бъде Русия в по-голяма безопасност, да спре уж разширяването на НАТО и да демилиратаризира Украйна. В резултат на неговите действия Финландия и Швеция се присъединяват към НАТО, руската армия загуби много хора и машини, а украинската порасна многократно, най-вече и преди всичко с машините, които руснаците изоставиха. путин или излъга много, или е много ***, или и двете.

31

До 41

преди 1 година

Така идват у вас на адреса на който живееш, въоражени и те питат лице в лице, искаш ли в Русия или не. Това си е честен референдум със 100% казали ДА.

30

Анонимен

преди 1 година

Само българи с шумкарско-землянски произход вярват на БКП/КПСС анекдоти!:))))))))

29

Анонимен

преди 1 година

Путин загуби войната, конвенционална война, няма шанс да спечели, остана му ядреното оръжие. Може да ни затрие всички тоя психо. Руската армия се оказа реклама и въздух под налягане.

28

Анонимен

преди 1 година

Това беше специална операция. Да приобщи логанска и донецка област. Тепърва предстои войната, но тогава няма да се пази цивилното население както до сега..

27

Анонимен

преди 1 година

Щом хората в ДНР, ЛНР, Запорожие искат да да част от Русия, кои сме ние да им казваме, че неможе!! Глас народен, глас Божи!!

26

Анонимен

преди 1 година

8900 загинали руснаци в "специалната операция", а на Путин му трябват още 300000. Вярвайте на медии, дето ако кажеш нещо което не трябва, те грози 15 години затвор. Операцията върви по план.

25

До 39

преди 1 година

Ти знаеш ли как гражданите на Северна Корея истински се радват на Ким Чен Ун?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39Ей продажна подлого, я да бягаш в сибир да те мобилизират и да видиш какво е войана. Малък гном като тебе платена КАЛИНА няма никакво право да прави такив асравнения. Но виш Преподобна Сийна го е казала, до края на тази година другарката П...ка ще ритне камбаната и тогава ще те видя кой ще ти плаща да пишеш глупости

23

До 39

преди 1 година

Ха ха хаааа

22

Анонимен

преди 1 година

По Руската национална телевизия дават хора от Домбас и Запорожие, които искрено се радват от факта че референдума се е случил. И най-накрая ще са свободни от фашистския режим на Киев. За тях Русия ги е освободила. Точно като българите през 1878 година.

21

За една

преди 1 година

седмица 66000 млади руснаци са влезна ли в ЕС!

20

Има ли

преди 1 година

вече русофил записан за фронта...

19

Анонимен

преди 1 година

Лесна лъжата на Европа, на САЩ на всички. Нас Бойко ни лъга 12 години и пак ще има хора които искат да ги лъжат и крадат. Света тотално пропада.

18

СССР

преди 1 година

Спецялната операция на Путин върви повече от добре. Скоро Русия ще придобие Домбаския въглищен басейн, Херсонските поля и пристанище и най-голямата атомна електроцентарала в Европа, Запорожката. Суровини, електро енергия, сманодобив и транспортен възел придобива Москва. Путин отваря бутилка шампанско по случая!

17

До 20 Боби

преди 1 година

Пишеш големи фантазии! От къде знае, какво е състоянието на руския ядрен арсенал? Че Шойгу и Путин нямат представа!