14

Анонимен

преди 1 година

Докато няколко министри, висши съдии и прокурори, плюс депутати не бъдат лично засегнати, т.е. роднините им да са жертвите на такива пияни и дрогирани шофьори, нищо в законите няма да се промени. Тъжно, но е факт, че се учим само като ни дойде до главата.

13

ЕЙ ТИ....!

преди 1 година

Опасни са не само употребилите разни субстанции !!! Стар възрастен шофьор също е опасен половината са глухи и със лупи на очите със рефлекси на умрял кон опашката ,опасни са и шейсет годишните. току що еманципирани лелки които не се дават на. наперените си внуци качени във джи ти айки !!! Я виж на автобусите шофьорите от 65г на горе ,кръвното перфектно ли им е ??? във този трафик по 10 часа всеки ден. а. ??? Я си вижте и натъпканата,,подскачаща,, авто магистрала Тракия.

12

Анонимен

преди 1 година

И ние искаме да има ама няма

11

Анонимен

преди 1 година

За да има толкова много пияни и дрогирани шофьори, явно в предишните години е "имало контрол". Ама така е като искаш да си крадеш на воля, трябва всеки да си прави каквото си иска, всеки му според позицията му.

10

ЕЙ ТИ....!

преди 1 година

Където предлагаш доживотни наказания ,да оставиш някоя вратичка за ,,наши хора ,, защото не може всички да сме равни соца си замина !!!

9

анонимен

преди 1 година

От кога ги чакаме тежките наказания за безумците по пътя,а те все се отлагат. Дано и тези , които взимат решенията облечени в закон да им дойде акъла.

8

Аз на една водка

преди 1 година

Ще карам по добре от този умню , защото карам нон стоп цял живот ! Когато пиех защото сега от години не пия-- една водка не ме караше да движа със двеста ,а бях дори по внимателен ,сега властта и парите дадоха крила на разни ,,СИНЧЕТА,,. които дали са пили или не, или надрусани със кока карат постоянно рискови и нахално и то във града ! Кои нормален човек си купува кола по 500коня и я тунингова да кара със 40 след другите във задръстването ,кои кара чисто нови летящи автомобили ?

7

ПОЗОР

преди 1 година

Докато не видим Симона Радева и подобните и в затвора за много дълго време, думите на подобни индивиди нямат никаква тежест! Полициай е било гордост някога, сега е позор да кажеш, че имаш полицай роднина!

6

ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ

преди 1 година

Които до сега бяха шефове и сега да шефове и които до сега ремонтираха двеста пъти закона за движ. по път . И то във. ЕДНА И СЪЩА ПОСОКА а именно увеличаване на глобите !!! Все милиционерите са най--умните , и едно и също си знаят репресивност и само репресивност ! Почти всички млади опъват по някои качак и като го спреш след три дена на смърт ли ще го осъдиш ? Я си погледнете старите нищо не струващи тесни не маркировани пътища и огромните задръствания !!! Да пътуваш вече е отврат !

5

Анонимен

преди 1 година

И аз искам най-тежки наказания за такива като Симона Радева и другите 40 полицая търтеи и хрантутници, покривали Семерджиев ама на - само едно уволнение.

4

ЗАКЪСНЯХ ТЕ

преди 1 година

С 15 ГОДИНИ. ПРИ ТУЛУПЧЕТО ВСИЧКО БЕШЕ РАЗРЕШЕНО И БЕЗ НАКАЗАНО. ОСОБЕНО ЗА НАШИ ХОРА. КОНТРОЛА Е ЗАНИЖЕН. А БЪЛГАРИНА ТЪРСИ ПЪТ И ПЪТЕЧКА. НАПУКАЙ СЕ ЛЕЖИ ДЕН ДВА И ПОСЛЕ НА АВТОМОБИЛА. НА ЗАПАД ЗА ПИЯН ШОФЬОР ГЛОБАТА Е В ХИЛЯДИ ЕВРА. А ПО ТЕЖКИТЕ СЛУЧАЙ КОНФИСКАЦИЯ НА КОЛАТА ПРОБАЦИЯ И ЗАТВОР.

3

Иван

преди 1 година

До #Столичан, ти си тотално превъртял играта. Май обичаш да се черпиш и караш А? Затвор за такива и глоби до дупка. По друг начин нещата нямат оправия.

2

Анонимен

преди 1 година

A Шефката Шефката от 1-во не се ли изказа! Този МВР шеф спомена ли колко свои колеги е прикривал и колко пласьори и сводници са му се отчитали докато е бил шеф??

1

столичан

преди 1 година

Много е ангро всички да се поставят под един знаменател. Едни хора носят по-малко на друга, други носят повече, не може всички да сме на един куп. Както е разрешено да удариш по една бира преди път, така трябва да се разреши и по една пътечка също.