7

ПорЦелан

преди 1 година

Досега не се притеснявах, знам че половината от тока който се произвежда в България се изнася, но след като почна да се изказва министъра, че няма страшно, почвам да се плаша.

6

Анонимен

преди 1 година

Бая проруски настроен ми се вижда този министър. Изказванията му са в посока - "ние сме си виновни", газпром може да поиска компенсации, а ние не искаме да се стига до арбитраж. Нямаме файда от рубладжии. Да се приключва веднъж завинаги с руския газ и все някак ще се оправим. Но продължаваме ли да агонизираме и сами да се поставяме в зависимост ще е по-болезнено.

5

Анонимен

преди 1 година

Какво разбрах от голямото славоблидие на тази Лабудена. Всички експерДи се бият в гърдите, че токът у нас бил най-евтин, а този казва: "би трябвало отоплението на ток, газ и парно да бъде на приблизително една и съща цена". Правя извод, че ще вдигат рязко цената на тока. От 33 години всяко едно решение на българските управници е за сметка на българския гражданин.

4

Аз

преди 1 година

Ток и газ ще има! Който твърди противното трябва да бъде подвеждан под отговорност! Особено с тока е смешно да се говори за криза, при положение че ние изнасяме ток и нямаме никакъв проблем !!! Газът също ще бъде уреден независимо от Гъзпром и т.н. Цените ще бъдат високи и няма да паднат скоро заради джуджи, който продължава да натиска войната !!! Спре ли войната цените тръгват надолу - всичко е толкова елементарно и просто .

3

Анонимен

преди 1 година

същото и с парното и с бензина - ще плащаме тройно и я го има, я не. и естествено БСП ще ни обяснява ще цъфтим и връзраме.

2

Анонимен

преди 1 година

ама като се зададе, не само че произвеждаме ток и ще го има през два часа, но и ще плащаме тройно в сравнение с ЕС

1

МВР ПОЗОР

преди 1 година

Полицаи от Трето Районно гр. София крещят по хората "П.едераст "!