21

Демократ

преди 1 година

Ха-ха-ха, можехте да ги обявите още миналия месец и без да ги правите, съветски каппути.

20

жалко за рускините

преди 1 година

Адолф Путин затъва все по дълбоко! Руските стават нация тотално изолирана от света. Вече ивдия и Китай не подкрепят ядреното джудже. Ядрената война ще засегне и Китай като руски съсед!

19

Анонимен

преди 1 година

Бърза джуджето не му остава много време на власт, а може би и живот

18

До 23

преди 1 година

Путин вече каза какво ще направи..в обръщението си! Интересно е, Запада какво ще направи. Ако нищо както сига м.. жална на Украйна!

17

Анонимен

преди 1 година

Зеленски каза, че украинците са принудени да грасуват с пистолет на челото, затова обяви затвор до 15 години за всеки украинец който гласува с пистолет на челото..Напълно логично нали?

16

Анонимен

преди 1 година

Референдума е пародия но не там е въпроса... след като го признаят и се анексират тези територии е много интересно какво ще направи Русия след като Украйна ще продължи да атакува в тези уж вече руски области. Какъв ще е ефекта от анекса е въпроса !

15

До Моше

преди 1 година

Пропусна Хаваи, който също е анексиран от САЩ- съсем легално позбира се!

14

Моше

преди 1 година

Сигурен съм че резултатите от референдума ще са че поне 99% от новозавладените територии искат да са част от мамаша Раша.НОРМАЛНО Е. Те и в Крим така "поискаха" НО, то си е в реда на нещата. Как мислите че е приключил референдума за присъединяване на остров Гуам който САЩ анексираха след ВСВ? Пълно мнозинство. Щото недоволните не доживяха националните празненства. А в Панама? А Гренада? А в другите НАД 60 страни по света където САЩ въведе "демокрация" с мирни бомбандировки? Ама САЩ са ДОБРИИИИ

13

Анонимен

преди 1 година

"Референдумите" са нелегитимни... Никоя държава не ги признава.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма никакви "референдуми". Путин е патологичен лъжец и масов убиец на руснаци и украинци.

11

Patrick Lancaster

преди 1 година

Има видио на живо от всички области как се гласува в тубата Patrick Lancaster. Имаше даже един немски наблюдател но в Гермяния го уволниха затова че е отишъл като частно лице да наблюдава..

10

Анонимен

преди 1 година

Аз също не ги признавам за законни тези "референдуми"...

9

Анонимен

преди 1 година

Гласуват само тези които са за Русия. Тези които са за оставането в Украйна не ходят изобщо да гласуват защото Зеленски каза до не участват,че ги очаква до 15 години затвор! Затова резултатите ще са 100% за Русия даже без фалшификация..

8

gogo

преди 1 година

Голям ПРАЗ, *** джудже пак ще загуби войната

7

?

преди 1 година

След като 90% от жителите са избягали от войната, липсата на ток, вода, топлина, лекарства, болници и тн.Останалите са използвани да забранят диктатурата на Путин.И тук гласувахме по времена Комунизма. Все пак бяхме Народна Република а КНДР са дори Народно Демократична. Изборите са ни в кръвта:)

6

Анонимен

преди 1 година

Избирателната активност е по-висока от хората които реално са останали да живеят в тези области. Например в Северодонецк бяха останали около 10% от населението когато руснаците го окупираха. Останалите 90% се изнесоха предимно на запад. Особено абсурдно е в Донецка област която е 1/3 под контрола на Украйна и очевидно никой в градове като Краматорск или Славянск там на никакъв референдум не гласува. Столицата и най-голям град на Запорожка Област - град Запорожие също е под украински контрол.

5

Алекс

преди 1 година

Тези резултати са с нулево значение.Зеленски вече обяви,че т.нар. референдум не го интересува и че окупаторът ще бъде изритан от Украйна.

4

Анонимен

преди 1 година

Тези "резултати" са без никакво значение.

3

Хохохо

преди 1 година

Все едно ние да признаем *** като Българска партия. Е нема как да стане!!!

2

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, че те "резултатите" ги обявиха още миналия понеделник :))))))))))))))))))))) Това ако е референдум, аз съм извънземен :))))))))))))))))))))))))))))