19

Хаха

преди 1 година

И после световния терорист-джандарм УСА ще ни пише в сметката и тая "услуга" - че ни пази от метеорити и НЛО. Егати наглеците

18

До по-долу:

преди 1 година

А може би Бог иска сами да се научим да се пазим от астероиди. След като сме усвоили такава технология. Може това да е неговият план. Както се спасяваме от сигурна смърт чрез съвременната медицина. Божа работа.

17

Анонимен

преди 1 година

Милиарди години Земята се е разминава ла с всички фатални за нея астероиди, особено след появата на човечеството. Така че напъните на НАСА за мен са безполезни. Защо се е разминавала? Моят отговор е: Бог. Затова са изчезнали и динозаврите. Не са били успешен вариант за еволюцията. И ако Бог реши да ни избие, ще прати астероид, който НАСА няма как да разбие.

16

Iordan Ivanov

преди 1 година

Новост са следящо автоматични станции следящи рискови събития от орбита около Сатурн.НАСА да огледа орбити около Сатурн за древни искуствени обекти.. Експерти да огледат ядрени и термоядрени взривове вкл над Хирошима и Нагазаки.. Има проследящи обеми около ядрените гъби.. Появиха се данни за "Военно терористична мафия АНТИ МАРС -- Анти Земя " във връзка с черно чумна инвазия ..

15

Iordan ivanov Geolog

преди 1 година

Поредна исключително нагло престъпна диверсия срещу живота на Земята. НАСА и САЩ са предупредени писмено за включване на охрана на астероди преди месеци търсеща евентуалнижестоки врагове готвещи този удар. Проучвания на жестоки катастрофи в миналото вкл ликвидация на палеозойската флора и фауна и мезозойската флора и фауна подават за подобни опасни експерименти в миналото .ПОвиши се риска от разкриване на незаконна двуръка цивилизация на Земята..

14

Анонимен

преди 1 година

Има много големи астероиди...! НАСА ще гледат.

13

Анонимен

преди 1 година

И сега къде ще удари, има две големи възможноси и три малки

12

Анонимен

преди 1 година

Фактите и действията говорят!Путин се хвали, че Русия има ракети да затрият земята!Сащ се хвалят, че са намерили начин да предпазят земята!Аз до сега не съм чул американски президент да даде изявление, в което да заяви какви ракети за унищожение има САЩ.

11

Не беше зрелишно,

преди 1 година

но науката сама по себе си не е зрелищна. Постигнатито е забележителн о и определно е постигната цел. От тук насетне може да става само по-интересно! Светът се нуждае от наука и учени.

10

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ. Хайде пак Русия. Не може ли просто да се възхитим на учените от НАСА? Интересно в чии мисли Русия присъства практически постоянно? Аз мисля, че на тези на русофобите. Независимо от темата, те винаги завъртат разговора към Русия.

9

Бай Дрън

преди 1 година

Я пак, я болия, кой мислел за войни? Все пак е едно е да мислиш, друго е да ги започваш и провеждаш. Реално това е първата война в съвременната история, продължена физически от Русия. Защото все пак войната бе почната от САЩ, застрелвайки много хора на майдана, а други изгаряйки живи в Одеса. САЩ за последните 200 години страната, която и една година не е прекарала без война някъде по света.

8

Анонимен

преди 1 година

Коментарите доказват че българите освен да оплетат 100 метрова мартеница или да направят 150 м право хоро на мегдана за друго не ги търси

7

Анонимен

преди 1 година

Тес нямат акъл оставете го оно че изгори у атмосферата бе

6

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Затова АМЕРИКА е номер едно. Докато Русия мисли само за войни и убийства в цялата си към 900 годишна история.

5

Анонимен

преди 1 година

Путин ще удари атом в Киев, за да преместите орбитата на Украйна.

4

Анонимен

преди 1 година

И какво ще последва от отклоняването на орбитата му? На къде ще тръгне, чии орбити ще повлияе, с кой ще се сблъска? Това като модерната медицина - стрелба в тъмното. Едно оправят, десет развалят.

3

Анонимен

преди 1 година

То Путин ще свърши работата на астероид

2

Експерт

преди 1 година

Доста безсмислено упражнение... Кой знае колко клатикурри е имало на клона и са лапали от гранта, за да измислят тая безсмислица... Ако наистина се засили астероид към нас, ставаме кат динозаврите

1

Black Sea

преди 1 година

Докато някои измислят технологии и начини за спасяване на земята от опасности, други плашат с ядрено оръжие и затриване на човечеството. Манталитет.