93

Коментатор

преди 1 година

Брат, много съм стресиран, отиде ми Панамерата, тия кво са се фанали за некво дърто франсе? Да, брат, а бе ще те оправим, ние сме тука, ще измислим нещо.

92

Анонимен

преди 1 година

Забранява се раждането преди първа бременност ? ? ? ?

91

Банкеръ

преди 1 година

Интересно ми е колко служители на МВР употребяват редовно наркотици и са на твърд алкохол след работа.Такава статистика липсва и има защо.Тия наркотици без протекция от най високо ниво не могат да стигнат до крайния потребител.Ушев също носи душа иска да кара джип,да живее в собствено жилише и да му лапат малолетни.Това със заплата няма как да стане ама някакси се получава в абсурдистан.

90

българин

преди 1 година

Браво , убил човек и му било забавно и се бъзикал с полицаите ??!! Коя противна селска мистрия те е раждала , бе ??!!

89

пуйката

преди 1 година

Ей това е иронията на приложението на физичните закони.По принцип отскача по-бързо движещото се превозно средство,но напук на всякакви правила този дори е без драскотина при близо 200 км в час.

88

До 90, от Айде и ти

преди 1 година

Т.е следвайки логиката ти:ВСИЧКИ ДА ПОРКАМЕ И ДА СЕ НАДРУСАМЕ И ГАЗ! АЗ ТЕЗИ НЕЩА НЕ ГИ ЗНАЕХ ЗА АЛКОХОЛА И КОКАТА! КОЙТО ОБАЧЕ РЕДОВНО СИ ПРАВИ КОКТЕЙЛИ КАТО ТЕБ Е ЗАПОЗНАТ! НО АЗ МЕ СЪМ "Всеки"! Поне не го правете на пътя! Има си таксита! Да ви карат ако искате и на тъмната страна на луната, но с друг трезвен шофьор!

87

айде стига вече

преди 1 година

Всеки знае, че като пиеш и трябва ще караш трябва с нещо да се "дигнеш".Алкохола и коката се неутрализират и си напълно годен за шофиране - значи това си е обикновен пътен инцидент за жалост с трагичен край но на всеки може да се случи.

86

УЛАФ ШОЛЦ

преди 1 година

Франция ще гледа сега ПОД 100 ЛУПИ, ТОВА ДЕЛО..А ДА ВИ ВИДЯ СЕГА ,ЧАЛГА ПРОКУРОРИ И ЧАЛГА СЪДИИ..КАКВО ЩЕ МУ ПИШЕТЕ В СЪДА, НА ТОЯ УБИЕЦ С ПОРШЕТО ?

85

Анонимен

преди 1 година

90% от работещите на съществени постове в МВР да назначени от ГЕРБ. Това е резултата.

84

До 61

преди 1 година

СДС-Шайката свърши тая работата преди четвърт век.АНАТЕМА И ДО ДЕВЕТО !

83

гого

преди 1 година

Типично поведение за полицаите -ФАМИЛИЯРНИЧЕНЕ , потупване , кикотене -И ПОСЛЕ ИСКАТ УВАЖЕНИЕ !!!!!кОРКО ПЪТИ СЪМ СТАВАЛ свидетел НА ПОДОБНО поведение от полицаите , освен намеците за РУШВЕТ....

82

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от "акцията" за недопускане на пияни и доргирани водачи дойдоха за по-малко от 3 месеца след началото й. Терорът над обикновения шофьор ще продължи. А убийците ще бъдат потупвани по рамото, ще им носят стълби на крака, ще им кават къде са патрулите и т.н.

81

Анонимен

преди 1 година

Полицаите ще продължат да оказват закрила на примерни граждани като този. И нищо чудно. Най-страшното, което може да им се случи е да ги порицаят - Ти лош, лош полицай. Ау, ужас.

80

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКИ ЖЕНИ ВЪН ОТ ПОЛИЦИЯТА И ЗАКОН БЕЗ ПРАВО ЖЕНА ДА РАБОТИ ТАМ

79

Vit81

преди 1 година

До TmanИ без да е бил човек на това място в онзи момент, е ясно, че е било така. Въпрос на лично усещане , ако човек е живял достатъчно дълго в България.

78

автотехническата екс

преди 1 година

Е как, с 99 км/ч е карал. :D Потвърдено с 3-на експертиза.

77

НЕ ГЕРБ!

преди 1 година

45+32 социализъм!

76

Професора

преди 1 година

Наследството, което ни остави ГЕРБ, вече дава плодове.

75

Анонимен

преди 1 година

Без изненади. Всеизвестен факт е, че блюстителите на реда са на служба при мутрягите. Много често дори без пари, защото са евтини душици без грам морал и смоуважение. Примери виждаме всеки ден. Целият щат на полицията трпбва да се уволни и на тяхни място да вземат 5 пъти по-малко, но кадърни и добре платени хора. А не *** и свиркаджии.

74

Обикновен гражданин

преди 1 година

В някои държави видео регистратора е задължител, приет със закон и заснетото е признато от съда.