34

Кори

преди 1 година

До БРАВО ОРБАН, ако Виена каже че се иска Унгария в империята, ЕС не трябва да подкрепя Унгария. Така харесва ли ти?

33

Анонимен

преди 1 година

Очакваме унгарците да те вкарат в затвора , предател !

32

r3v0lv3r

преди 1 година

Тоя, миналият месец не резправяше ли, че Русия ще бие за нула време ? Сега пък войната щяла да бъде дълга.

31

Анонимен

преди 1 година

Тази лека жена е първият, който ще започне да рита умрялото куче.Бедно момче от провинцията, без особени шансове в живота, изучил се като стипендиант на Шорош. Тук въобще не се коментирам нравствените качества на Шорош. А това, че когато започнеш да плюеш по човек, който ти р помогнал, означава, че самият ти не си читава като човек,

30

Анонимен

преди 1 година

34, след войната ЕС може и да няма. Или поне не в този си вид. Орбан си гони интересите на Унгария, а не а акушерката от Брюксел. Друга тема е, че Брюксел гласува едно, а после половината правят каквото си поискат без наказания, а на останлите (като България) им спират парите.

29

Кори

преди 1 година

До Анонимен, Орбан си играе с бъдещето на Унгария. След войната ЕС вече няма да бъде толкова добричък, ще се потърси сметка, в тежката криза кой какво е правил. Какво е правила България, какво е правила Унгария. Яли и пили на трапезата на ЕС, ама с "особена"политика. Е, щом са особени, ще плащат по особена сметка. Никой да не си фантазира,че това ще продължава и след войната - ЕС да дава пари, а ние да му забиваме нож в гърба.

28

Анонимен

преди 1 година

Путин е пратил тлъстия пес да джафка как санкциите не работят ХАХАХХА , дълга война може и да няма защото рузия се е запътила към разпад.

27

Анонимен

преди 1 година

Приятелите на Орбан станаха най богатите хора в Унгария . Браво Орбан.

26

Анонимен

преди 1 година

Г-н Путин си знае работата, независими как ни представят нещата в Еврогея. Въпросът е на къде ни тласка сащ начело с дъртата генеколожка ?!?

25

Така е ББ

преди 1 година

Който сее ветрове, ще жъне урагани.

24

Войн

преди 1 година

Войната върви по план и всички форми на НАТОвската победа. Дерзайте умопомрачени червени лешояди.

23

ББ

преди 1 година

Божийте искат да живеят Свободно,да си помагат,да се радват на краткият живот,децата им да са щастливи...постижимо е,ако седнем и си говорим,ако си помагаме...моГилизицята е път към Ада г-н пУтин,децата на Народите ви не го заслужават!...служите на Дявола!

22

ББ

преди 1 година

и да ще имате 3-та СВ...това не е блъф...дЖудже...Света ни е...ограбван,рекетиран,отнемат Свобода,бедност...това не са Божии и човешки ценности...на престъпници са,искате война...ОК!!!

21

ББ

преди 1 година

и да САЩ водят и ще водят войни в защита Свободата на мирни,очертава се и нова,и нищо няма да ги спре,САЩ са готови...а вИе?САЩ са служители на БОГ...пазят животите които е създал...БОГ,робите на дявола убиват децата си и децата на мирни...като путин и обсужващите го!!!

20

ББ.г-н минус

преди 1 година

"самодостатъчната" ВСВ молеше за храна САЩ,за оръжия и суровини,всеки и.и.от може да провери фактите...няма "самодостатъчни"

19

Едуард Петров-Едо

преди 1 година

До 9*! Това, какво искат американските фашистки палачи, водили 203 войни след ВСВ, няма никакво значение! Русия не ги пита, а методично ги унищожава! Русия, със своите огромни земни и военни ресурси, е единствената Самодостатъчна Държава в този Свят! Народната ни поговорка казва: ,,Пилците се броят наесен", а Руската:,,Поживем, увидим...!"!

18

ББ

преди 1 година

не искам да ми налагат да нося рубашка...каквото и да означава...да ги носят унгрците...но да си ги платят...не през данъците на ЕС Народите!!!Унгария вън от ЕС...решителни или ни превръщате в роби на путин...,изтеглете германските инвестиции от унгария...путинн да им създаде работни,съучастници сте във военни престъпления...германци...отново!!!

17

ББ

преди 1 година

хаха и финансираме подобен... ЕС???????????????????????????????????????????????????????????разпуснете позорният "съюз",ЕС е финансиста и подръжника на путин,Германската щази на меркел играе основна роля в опитите да отнемат Свободата на хората

16

Едуард Петров-Едо

преди 1 година

До 14*! ,,Божието Царство не е ядене и пиене, а Правда, Мир и Радост в Светия Дух! Божието Царство е сред вас, ако имате Любов-Грижа помежду си! АМИН!"

15

КОрбан

преди 1 година

Тоя си е жив популист като нашия Копейкин. Свалил гaштитe пред Путин но пък реве с глас за субсидии от ЕС.