49

Динев

преди 1 година

Такива филми сме ги гледали,през 1940. Години по същия начин анексира Литва и Латвия,псевдо референдуми уж правителствата им подали молби за членство в СССР,и с Финландия опитали но там не минал номера яли кютек болшевиките през зимната финландска война с над триста хиляди убити. Красноармейци,те и с нас могат да опитат така да стъпят с военни тук и после с копейкините и корнелийка да пробват да ни залепят към мизерната им федерация

48

Нищо

преди 1 година

Важното е че Герб ще спечели отново.

47

Ха ха ха ха ха ха

преди 1 година

Вече не смята да доближават, защото има химарс.

46

Гай Баню

преди 1 година

Ауууу,ъм чи ко ш прайми сигъъъъ

45

Анонимен

преди 1 година

Руски самолети доближили въздушното пространство на България обаче Хамериканските бази чужди военни в България не ни пречат...

44

Чък Йегер

преди 1 година

Руските самолети обаче толкова ги е страх от невроятния, непобедим, свалящ по 10 самолета още преди да се е събудил и 10 докато си пие кафето Призрак на Киев, че не смеят да нарушат въздушното ни пространство.

43

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

"доближили въздушното пространство" - Аз пък почти таковах комшийката...

42

Анонимен

преди 1 година

Рундю Грийнсок е във възторг, съжалява само, че не е летял почетен ескорт с месершмита си

41

Анонимен

преди 1 година

Да идват да ни освобождават!

40

Анонимен

преди 1 година

А бе там в сайта ви ако има някой дето освен да пише може и да чете да види и пусни колко руски самолета през 1944 година са нарушили въздушното ни пространство. Това направо ще е новината на годината!

39

Анонимен

преди 1 година

Леле каква новина!!!!!! Февруари се е случило. Сайтче доказахте ЧЕ ЖУРНАЛИСТЧЕНЦАТА ВИ СА С НЕЗАВЪРШЕН ТРЕТИ КЛАС. БАСИ И НЕГРАМОТНОСТТА.

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ, НАТО и Европейския съюз сигурно съм изнасилвач, след като съм я доближил в асансьора. А пък в градския транспорт колко жени съм доближил не е истина, направо да правят отделни превозни средства за мъжете и за жените, след като доближаването е толкова страшно. Съвсем изтрещяха вече в това НАТО!!!

37

Анонимен

преди 1 година

И кое толкова ви удивлява? Доближили са го, но не са го нарушили. Американски самолети постоянно доближават въздушното пространство на Русия. Ние не го доближаваме, защото нямаме с какво.

36

ПроСоТо

преди 1 година

това е някаква СРАМОТИЯ !...Аз,като част от войските на ПВО /НЯКОГА/ мога да ви кажа:..-Всяка цел се следи НЕ от "еърполишъните",а от средствата на ПВО,включващи И радиолокационни станции.!!!..Просто ме е срам,че некакви си испански марионетки били "забелезали" приближаването на руски самолети към нашето въздушно пространство !..А като обърнем внимание и на ВРЕМЕТО,ДАТИТЕ,в които е ставало това,картината става от гротескна ,в тъжна..

35

Анонимен

преди 1 година

Изключително важна и актуална новина. Вие мозък в този сайт имате ли?

34

Анонимен

преди 1 година

От 24 февруари досега - 261 свалени руски бойни самолета! Хеликоптерите - да казвам ли колко от тях са свалени, че са повече???

33

СРАМ!!!

преди 1 година

Комунистически сайт, русофилски сайт, трие мненията които не възхваляват Русия и нейния император Путин Първи (който май се очертава да бъде и последен), а оставят само мненията на хора уплашени, хора които са готови на всичко, само и само да се подчинят на императора на една разпадаща се и умираща империя!!!

32

Анонимен

преди 1 година

От заглавието човек си мисли, че днес се е случило, а то било в началото на годината... Излишно плашене !

31

Анонимен

преди 1 година

Еееее не смеят насам.С помощта на метода Силва и чертежите охраняваме небето.Скоро очакваме и ято бойни гълъби,обучени от премиера да се включи хаха.

30

Самальотчик

преди 1 година

Дойдох... видях едни страшни чертежи на самолети от Виетнамската война ... и уплашен обърнах и полетях към мамаша Раша . Още ми тракат зъбките . Никога не съм виждал такива страховити чертежи на самолети ... Не един... не два ... а цели ШЕСТ рисунки на F16 кръжаха около мен.... Ще взема да дезертирам ако командира ми ме прати да летя пак близо до България ...