15

Анонимен

преди 1 година

Е нали управляваха!, показаха какво могат!

14

Дедо Гочо

преди 1 година

Видяла жабата ,че подковават вола и тя вдигнала крак

13

хаха

преди 1 година

До Възраждане:"Вчера бежанец пак наръга с нож Българско момче." Пак си чел пик и блиц, неграмотнико

12

Samo minavam

преди 1 година

Нашите гащници, са от МВРО

11

Анонимен

преди 1 година

Не ми е ясно за какво честити на италианците. Там победи десницата! А тукашните патрЕотЕ са левичари и все един файтон избиратели! След издънката Сидеров вече не могат да излъжат никого.Сега и Костадинов ще изтупа брашняния чувал за последно,ще пограчи из парламента един мандат и като лично усвои парите на Възраждане, ще обяви края на патриотизЪма.

10

Пффф

преди 1 година

Хайде, хайде мигрантите били виновни. Сякаш българите са света вода. Дилъри, автокрадци, източвачи на банкомати, джепчии, а жените по джамовете. Хайде бегайте у лево.

9

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като Европа на нациите, национализмът в своята същност изключва всякакви съюзи с други нации. Така че, Европа на нациите означава край на ЕС.

8

Анонимен

преди 1 година

Лицемерния ЕС не подкрепя "неофашистите" в Италия, които не са ранили и един човек, но подкрепя неонацистите в Украина, които зверски избиха 15 000 човешки същества, а някои ги душиха и горяха живи в Одеса и стреляха като кучета на Майдана.

7

Иво

преди 1 година

Хиляди години европа на нациите не довело до нищо адекватно и качествено. Бъдещето е в обединение. ТЕмата с емигрантите е друго. Но в никакъв случай не трябва да се смесват нещата. В единия случай имаш вземане даване с индивиди от цивилизована и развита държава, а в другия с човешки отпадъци.

6

ИВАН ИВАНОВ

преди 1 година

Много е кьсно мигрантите ВЕЧЕ оплодиха Еврпа.

5

Възраждане

преди 1 година

Следва и при нас смяна на скапания атлантически курс, стига НПОта и фондации. Вчера бежанец пак наръга с нож Българско момче. Стига атлантизъм! Всички гледате безучастно но утре може и вашето дете може да се окаже с нож в корема. Време е да ги сложим където им е мястото бежанците.Ако мислите че нямаме смелост спомнете си Розино, но тоя път няма да има милост и Рогача няма да може да ни спре

4

Black Sea

преди 1 година

Тез докато не разберат, че първо е семейството няма да прокопсат. Бог? Кой бог? Аллах? Има и много атеисти. Те ме са ли българи? Аре да бегат в Москва измислените ни националисти.

3

Анонимен

преди 1 година

Мишоците почват да се поздравяват.

2

Данчо

преди 1 година

Да живее България!

1

Анонимен

преди 1 година

европа на нацитата!