33

profetey

преди 1 година

Защо в статията не се споменава най-важното. Има камери които са снимали какво се е случило. Жената е стояла права и извежнъж е паднала сама и починала. Дори иранските власти са пуснали записа публично. Но това не помага на помага на пропагандата. Не отричам че има проблеми с правата на човека в Иран, но не трябва да се преекспонира, защото това има обратен офект. Отделно САЩ пак са намесени с някакви действия. Те (Запада) имат достатъчно проблеми, че с Иран се занимават.

32

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА - Ислямът е на около 1400 години, но ккво да очакваме от човек, който не знае правилата за писане, ползвайки псевдоним, подходящ за някой комиксов злодей-психопат.

31

Космонавт

преди 1 година

Идва свобода за хората по цялата планета. Всички диктатори ще бъдат свалени, всички религии отхвърлени, прогнилите обществени системи ще бъдат забравени. Латинска Америка също трябва да бъде освободена, там е кoчинaтa на папата и католическата секта. Нямаме нужда от политици, религиозни водачи, банкери, търговци на оръжие - този етаж на пирамидата ще бъде изгорен.

30

Анонимен

преди 1 година

Престъпника Флойд II

29

ПОКЛОН

преди 1 година

ПОКЛОН НА ИРАНКИТЕ И НА ТЕЗИ , КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ!!!! СВОБОДАТА Е ЖЕНА!!! НОВИТЕ СВЕТОВНИ РЕВОЛЮЦИИ ЗАВИСЯТ ОТ ОСЪЗНАВАНЕТО НА ЖЕНИТЕ!!! ВРЕМЕ Е! ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ НЕ ПРИЕМА ДИКТАТОРИТЕ ПОД НИКАКВА ФОРМА!!!

28

Анонимен

преди 1 година

Иран през през 60-70 години си е изцяло светска държава. Разгледайте снимки и ше видите жените по бански, с дънки, с къси поли, модерни и красиви и работещи в заводи, болници, като учителки и навсякъде. Иранците не са араби. На тях това насилствено поробване от тези неандерталци аятоласите им е чуждо. Те помнят свободата и там винаги ще има бунтове, докато режима не падне. Иран е изключително красива държава и режима там трябва да бъде ликвидиран, а Иран да заеме достойното си място.

27

анонимен

преди 1 година

а колко жени има убития Катар,ОАЕ,защо ме се протестира и за техните закони против жените или те са демократични и за тях няма да пишем

26

Анонимен

преди 1 година

Иран са страхотни . Сороски я еврейски съюз да си гледа содома на Брюксел

25

Анонимен

преди 1 година

Не минават вече жълтите революции ;)

24

Пижо

преди 1 година

В 21-ви век оправдания със "ами това е закона" за "морална полиция" и държавни убийства на жени е недопустимо. Това е престъпление против човечеството!

23

white star

преди 1 година

За съжаление и този бунт няма да успее. Рано е още. Ислямската режим беше създаден и подържана от съвеЦкия съюз и след това от путинискта русия (т.е. пак съвеЦия съюз). Разгромът на русия в украйна ще доведе до разпад на путинисткия режим в русия, което ще има каскден ефект на разпад за другите режими създадени и поддържани от русия: 1. беларус; 2. венецуела; 3. династията ким; 4. иран; 5. военните в мианмар; 6. унгария, сърбия (тези май вече тръгнаха); 7. ердоганова турция;

22

Анонимен

преди 1 година

Еми ... такъв е закона. Който не го спазва ...

21

Анонимен

преди 1 година

До aqsw - Може, ама не се пише така.

20

Кифладжията

преди 1 година

Човек ще си помисли, че "готвачът" е от ЦРУ. Всеки ден кюфтета, кюфтета, кюфтета... Дай малко кебапчета бе, да му се невиди.

19

aqsw

преди 1 година

Най красивите жени на света са Иранките. Като гледам наще кифли ми се повдига.

18

Анонимен

преди 1 година

За съжаление в Иран са спрели интернета и телефони и днес няма връзка с хората нам. Не знаем какво става. Имаме познати, иранци, няма как да се свържем с тях.

17

Умислена

преди 1 година

Брей, имало и по-лоши места за жените от България...

16

,,другар"

преди 1 година

Скоро и в Маскве.

15

Смешно я

преди 1 година

Той Явно Брадатия забрави как са дошли на власт през 1979 по същия Спор няма както си дошъл така си отишъл

14

АктивнитеМероприятия

преди 1 година

на ЦРУ по Цял Свят - нямат Свършване!