49

Кака Блага

преди 1 година

Бас хващам, че нападателя е бил пушач. Лошо племе са това пушачите, вкараха Ръсията или Разсипията, демек Русия, де... в беля.

48

Анонимен

преди 1 година

До карачанаков Аз пък се хващам на бас, че такова събитие няма! Такива новини за стрелби зачестяват в САЩ преди избори, във връзка с носенето на оръжие ДА или НЕ. В случая, поводът е да се види кой ще изкрещи, че иска референдум за отделяне от Русия. Всички снимки, които ще видите са сигурно на линейки и полиция от времето на срутване на блок в Ижевск преди години.

47

До Ельоменат

преди 1 година

Шизофренията ти не прощава. Не знам с кого си "съгласен". Фашисти и нацисти са по целия свят, а родината им са едни друго юроге йски държави. И тези хора не харесват Русия, понеже тя ги стъпка веднъж. Очевидно е дошло време да го стори втори път.

46

Vans

преди 1 година

Колко удобно, един обединяващ стимул за евакуирашите се от Русия руснаци. Язък за невинните жертви. В историята на Русия никой не е избил повече руснаци от саите им управляващи, начело със сатрапа Сталин

45

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 36 АЛОУ намали малко ДЕЗИНФЕКТАНТИТЕ РУСИЯ МИРНА ,ДЕМОКРАТИЧНА и СВОБОДНА ДЪРЖАВА ти на кой свят живееш ,нещо си се объркал!!!!!!!!!!!!!!!!Сигурно същото ще кажеш и за Северна Корея и Венецуела.

44

карачанаков

преди 1 година

Стрелба в училище в Русия, 13 са загинали-,,"Нападателят се е самоубил. Носил е черна тениска с нацистки символи .....,, бас държа че нападателят е украинец ,ако не вярвате питайте Лавров,ПЕСков,Марчето,

43

Ельоменат

преди 1 година

Съгласни сме, че нацистите са в Русия. Фашизоидите почнаха да се избиват.

42

Анонимен

преди 1 година

Абе всичкото *** плюе, че Русия била само Москва, ама всичкото *** се дотътрило в София, а? Що не си седите по селата и малките градове, а прииждате на талази на талази, евро0пейчета да ставате. Демокрация и свободия не са едни и същи неща, гледате Нетфликс и ахкате какви лаборатории имало по света, а тук ниц. Разберете едно, натикат ли те в ъгъла, започваш да хапеш, а както четох в друга статия, белият дом не спира да повдига градуса, каквото и да означава това. Извинявам се за селяка.

41

До Сър Пичук

преди 1 година

*** глава не чете - информацията е на руски, на английски, на български - или ти и трите езика не ги знаеш? Типично за соросоидния т рол.

40

Сър Пичук

преди 1 година

Линковете да не са към Комсомолская правда. Само на тази медия вярвам. Дори е ял деца този нацист. И как се е озовал нацистка там?

39

Анонимен

преди 1 година

Само че тук, поради "свободата на словото" линкове не могат да се пускат. Иначе всеки що-годе грамотен човек може да намери информацията - нападателят е бил нацист /фашист/ - целият ошарен. Нормално е да стреля деца. Такива друго не умеят.

38

До Сър Пичук

преди 1 година

Ти точно като един същ нашенски "журналист" - кой ти е казал от къде е купена тениската, къде е носена и т.н.? С такав е бил, когато е стрелял. Така пише във всеки сайт, в който новината е предадена малко по-пълно. В този просто липсват съществени части. Мога да ти пуснапоне 50 линка на английски и руски, че дори на български, в които ги пише тези неща.

37

Анонимен

преди 1 година

Нормално - нацистите не обичат Русия. Отворете нормални новини - тоя е бил целият в нацистки символи.

36

Сър Пичук

преди 1 година

Интересно как в Русия можеш да си купиш и разхожда с нациска тениска. Вие ни имате за тотално ***. Училището явно е било пукт за мобилизация и на някой не му е издържала нервната система

35

Анонимен

преди 1 година

Нещо не споменахте, че нападателят е бил с нациска тениска и балаклава. За съжаление "пресата" над свободното слово у нас не позволява да се отворят руски сайтове и да се четат нормални новини, а не само поръчките от по 2 реда с нищо. ... Иначе нищо ново под слънцето - нацистите не могат да се съгласят да има свободни и мирни държави. Готови са да стрелят винаги и то само срещу беззащитни.

34

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е получил повиквателна за мобилизация.

33

Анонимен

преди 1 година

Нещо не споменавате, че стрелеца е целия в свастики. Рано, или късно ще си платите за прикриването на фактите и за откровено фалшивите новини, с които не спирате да пълните хорските глави с глупости!

32

Наблюдател

преди 1 година

Руснаците винаги са искали да настигнат и надминат Америка. И това при положение, че в Русия нямат право свободно да купуват и носят оръжие както в САЩ.

31

Анонимен

преди 1 година

А , такива работи нали ставаха само в америка и никога в страната на великия дик ... , вожд ...

30

Анонимен

преди 1 година

Като ви предаде ТАСС, снимки не ви ли прати? Или е достатъчна снимката на две двойки крачета на стълба? Ще се бесят ли девойчетата?