195

УМЕН

преди 1 година

В тази неспирна гьобелсова пропаганда може да вярват само някакви сдухани западноевропейци и туземните им пудели. Никой нормален българин не вярва на тези глупости.

194

Анонимен

преди 1 година

"В този момент моят дом убива моето отечество", казва човекът....Този няма дом, още по-малко ОТЕЧЕСТВО.

193

Анонимен

преди 1 година

Русия няма никакви шансове да остане с башибозука си в Украйна. Ще ги прогонят след края на зимата.

192

джо

преди 1 година

Преди да пишат сълзливи истории малко да помислят драскачите, много от хората ще се скатаят,но има много доброволци те ще са напълно достатъчни да продължат кампанията на Русия. Разберете накрая Украйна е обречена на разпад от момента на майдана 2014 година. Ако тогава имаха желание да направят референдум и федерална държава, сега нямаше да ги правят руснаците.

191

КУРдоколенко

преди 1 година

Е защо ни занимавате с някакъв предател и шпионин?

190

ИЗВОД

преди 1 година

АРМИЯТА ОТ РУСКИ РОБИ НИКОГА НЯМА ДА ПОБЕДИ АРМИЯТА НА СВОБОДНИТЕ УКРАИНЦИ

189

РУСКИТЕ ЕМИГРАНТИ

преди 1 година

и техните наследници в цял свят са повече, отколкото руснаците в Русия. Русия има територия и ресурси за половината земно население. Но липсва култура, морал и градивна философия в сегашните управници. Затова Русия системно губи най ценния си ресурс, руснаците с творческо мислене. Това са половин % от населението. Останалите чакат някой да им каже какво да правят.

188

Анонимен

преди 1 година

През комунизма в било точно така -в Русия и у нас- хората са били вербувани да предават близките си на държавата, ако са против властта и режима на управление. Пишели са доноси срещу най- близките си и са се отказали от тях. Отвратителна практика, която все още съществува в Русия.

187

Toни

преди 1 година

До Диванен ВоинТочно така-На Родината си не на ***

186

Бай Петко

преди 1 година

Пък европа са наводни с украйнци *** за тях или хубаво или нищо

185

Германец

преди 1 година

"Не искам да убивам хора от моя славянски народ, мои братя и сестри" -- Нямаше проблем, когато други го правиха от твое име обаче? Бая проблеми ще имаме с тези рашистки дезертьори за в бъдеще.

184

Анонимен

преди 1 година

"В този момент моят дом убива моето отечество", казва човекът....

183

Скоро безаналоговото

преди 1 година

Руско блато ще бъде унищожено от превантивен ядрен удър за който блатните сибирски нацики- монголи, хабер си нямат, след което на света ще настъпи вечен мир и благоденствие

182

Браво

преди 1 година

Русия тюрма народов

181

Диванен Воин

преди 1 година

До АнонименВъпросният се е клел пред руското знаме! Клел ли си са пред знамето, мърдане, нема! Най-свещената клетва през живота: да служиш на Родината си!;)))

180

Николай

преди 1 година

Как изкам да те видя някъде и да ми обясниш как и защо ПУТИН ще загуби и после аз си знам

179

Да напомня:

преди 1 година

Мненията на военни дезертьори винаги са особено обективни, също както съобщенията за руските загуби с източник - щаба на ВСУ! Ъхъъъъъм!

178

Анонимен

преди 1 година

Прав е човекът да работиш като военен когато е мирно време си е супер работа мързелуваш постоянно, но в военно време си е кофти професия затова по добре да си плюеш на петите.

177

хъ

преди 1 година

путин праща на фронта неудобните за него хора (хората с малко по-високо iq), така че навреме е напуснал русия човека

176

Асен

преди 1 година

Пак имам чувството,че повечето путинофили като че ли изпитват някаква извратена радост,че Русия,виждаш ли,може да използва и ядрено оръжие...е, аз съм най-обикновен човек и искам да живея в мир и никой да не ни заплашва с бомби и война :)