40

Анонимен

преди 1 година

Тоя се разприказва. Усещам, че скоро ще се подхлъзне през някой прозорец.

39

Луд с лопата

преди 1 година

Ако са като нашите СОД -аджий (курбанджий) ,спукана им е работата.

38

Любо

преди 1 година

До коментар 40 Моето момче Авганистанците със жива сила,са подкрепяни от Пакистан от не малко Арабски държави и най вече водят партизанска война удрят и бягат в планините където са защитени.При тоя многомилионен източник на войници, много ясно че всяка империя ще се забатачи там.Украйнците ако са умни и те така ще воюва,за сега отблъснаха чеченци,спец назовци и редовни руски войници,но бъдещето ще покаже.

37

Не рублен радев

преди 1 година

Те вагнеровските манекенчета,що не отидат до Авганистан да се правят,на мъже.Американците поне ,за Авганистан напечатаха и вкараха в обръщение стотици милиарди долари.А *** руЗки ядоха яко боя в Авганистан.

36

Николай

преди 1 година

Да си жив здрав Само напред и нагоре

35

Анонимен

преди 1 година

Айдеее, пак изкараха Путин гениален - сам се сетил да създаде такава групировка! Видял го е от някъде!

34

Анонимен

преди 1 година

И какво от това?

33

Гого

преди 1 година

Съгласно закона в Русия е забранено съществуването на т нар частни военни компании. За информация. Но разбира се закон и Русия, какъв оксиморон

32

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

"русофилите ... явно нямат нищо против Пригожин, който е евреин" ............................ .. Ти делиш хората на евреи и неевреи. Руснаците много отдавна, от стотици години са разбрали, че евреите трябва да се ценят по делата. В руската история има десетки и стотици евреи, които са положили труда си, интелекта си, честта си за създаването и процъфтяването на Велика Русия. Разбира се има и хиляди други, които са спекулирали, крали и изнасяли награбеното зад граница. Различни са.

31

Анонимен

преди 1 година

ВАГНЕР я....няма да е Чейковски! ВАгнер....любимият композитор на ХХИТЛЕР! И тия се бият против нацисти....мухахахахахахахаха, те го възродиха!

30

Анонимен

преди 1 година

Пригожин се познава с Путин от Петербург където Путин е отсядъл в неговият ресторант, от там му е прозвището,, готвачът на Путин".От обикновен ресторантьор се превръща в милиардер, само и единствено благодарение на Путин.Синът му също е доста богат притежава 5 компании. Русофилите които плюят по еврейте, явно нямат нищо против Пригожин, който е евреин.

29

дадада

преди 1 година

Ехааа, едно по едно ще си дойдат нещата, ей го е....създал я да се бият в Украйна 2014, щот местните НЕЩЪТ А???? Щото местните са си украйнци май а? Проруските сепаратисти, са си били наемници за пари....срещу никакви нацисти не са се били....

28

Групарите

преди 1 година

Факнер ги изпотрепаха в Украйна.

27

Поет

преди 1 година

Аз искам... водопади от смях и светлина.

26

Анонимен

преди 1 година

И това е новина, защото...?Абсолютно всички ЧВК в света се създават за да се бият някъде, а не за да бъдат портиери примерно... Американската Academi (бившите Black Water) да не би да се създадени да ходят на конкурси за красота...

25

Анонимен

преди 1 година

Четем написаното тук, четем, че Република Сръбска е с твърдото намерение да признае референдумите в Новорусия и веднага си задаваме въпроса дали на президента на Република Сръбска в най-близко бъдеще няма да са му необходими услугите на "готвача", за да спаси народа си от евентуален майдан.

24

L.

преди 1 година

Щатите нямат ли подобни? Назад са!

23

Проактивен палавник

преди 1 година

Армиите на Европа са изклчително проактивни и с модерна и предизвикателна уау визия. "Безаналоговите" макети на руснаците са безсилни срещу любовта и разнообразието на европрайд армиите.

22

стига бе

преди 1 година

Ама разбира се, че ще е приближен до Кремъл, иначе няма смисъл да я прави. И Ерик Принс е бил приближен до Буш, иначе няма поръчки, а иде реч за много пари. Печалбата на Блекуотър 2008г. беше 600 млн. годишно. Трябва да си човек на ония по върховете, че да те наемат.

21

Анонимен

преди 1 година

фалшиви новини, вагнер ги има още от войната в Сирия