148

Окупирали са Кремъл

преди 1 година

Експерти да огледат видео от колони бягащуи към Грузия. Окупаторите на КРемъл и Киев вместо да се договорят за опазване живота и бита на десетки милиони съветски граждани в Украйна вкл в рускоговорящите територии водят МАЗНА ПИАР агитация с тежко оружия вкл особенно жестоки като артилерия,танкове,градове ..Охраната на руската империя предупреждава за предатели и подставени лица на власт в Москва и Киев - Съветват се живите да не УЧАСТВАТ в братоубииствена война.. Предупреждават не убивайте..

147

ПУТИНОФИЛИТЕ

преди 1 година

са с толкова промити мозъци, че не забелязват войната, която Путин започна в Европа срещу ЕВРОПА. ТОЙ ЯСНО ПОИСКА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ! НА ПРАКТИКА ПУТИН ЗАПОЧНА ВОЙНА СРЕЩУ НАТО ! В МОМЕНТА НАТО МОБИЛИЗИРА 300 000 ВОЙНИЦИ В БЛИЗОСТ до Русия ! ПУТИНОФИЛИТЕ НАЙ ДОБРЕ ДА МЪЛЧАТ, ЗА ДА НЕ ОКУРАЖАВАТ И БЕЗ ТОВА ДОСТАТЪЧНО ЛУДИТЕ ЖИВИ ОСТАНАЛИ ОТ БИВШАТА БАНДА НА ПУТИН ! ОСВЕН АКО ИМ Е ОМРЪЗНАЛ ЖИВОТЪТ !

146

Анонимен

преди 1 година

Ще пътуват. Където си искат.

145

Анонимен

преди 1 година

Когато човек види билети до Истанбул за 1 милион рубли (17 200 долара), това е умопомрачително. Видях го със собствените си очи. Това е лудост", казва 33-годишният Григорий, мениджър, който работи във финансовия сектор в Москва.и този човек каза на анасия иванова лично лъжата ви не хваща дикиш я се криите някъде и се търсете

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 - Охооо , значи ти си враг сред нас " евроатлантиците " , че сега и ятак го раздаваш :-) ?!

143

Анонимен

преди 1 година

Добре де, от 16:33 часа до сега не можахте ли да го оправите това заглавие, или не е важно за вас?

142

Анонимен

преди 1 година

ЩО НЕ ПИШЕТЕ ТУК КАК ПО ТИПИЧНО ИМПЕРСКИ СЕ НАБИРАТ ЕЕНИАЧАРИ ОТ ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК И ОТ МЮСУЛМАНСКИ ДАГЕСТАН?

141

Анонимен

преди 1 година

ЕЙ ЮНАК РРУБЛЯК, МНОО СИ ВЕЛИК ТУК, НО Я ДА ТЕ ПРАТИМ НА ФРОНТА СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ АРТИЛЕРИЙСКИ СИСТЕМИ, ЩЕ НАПЪЛНИШ ГААЩИТЕ!

140

Много пишете

преди 1 година

Но, колко от вас са протестирали през 89-те. Отговор - нула. А за избягалите. Ами можеше и за вас да кажат "Да са протестирали, не ви приемаме". Тогава, за къде сте? Колко от тези уж "демократични" биха протестирали пред алтернативата смърт в затвор или смърт на фронт???? Никой. Първи щяха да е умочат. Нали човешкия живот е уж ваша основна ценност. Това е истината. А, ако върнат руснаците, те бъдат принудят да се бият и Украйна ще спре да съществува. Рива е истината.

139

Анонимен

преди 1 година

Много от украинците плъзнаха из цяла Европа за да избягат от мобилицазията! За тях няма ли да споменете! (Около 7 милиона са дотук)

138

Анонимен

преди 1 година

А пък един румънец така каза за българите.Ако от тия два милиона млади и способни българи поне половината бяха застанали на протест пред къщата в Банкя , до сега Борисоф да беше история

137

Анонимен

преди 1 година

Снощи една девойка от Казахстан възмутена от факта че вече 1 милион бягащи от Путин руснаци са пристигнали в Казахстан каза следното: Ако 500 хиляди от тия 1 милион бяха отихли да протестират пред Кремъл Путин щеше да избяга от Русия. Вместо това страхливите руснаци бягат от Русия заради Путин.

136

Анонимен

преди 1 година

С една дума, вместо да протестират срещу своеволията на глaмявия си президент като в Дагестан страхливите руснаци предпочитат да се крият като мишки. Не е случайно че най-разпространената фамилия сред блатното население е Смирнов, защото се смиряват и примиряват и с най-очевидните неправди.

135

Сталин

преди 1 година

Какви странни хора!Молят се на европейците,работят за евреите,умират за американците...и за всичко това ненавиждат Русия!!!

134

Анонимен

преди 1 година

Белата Златка бил забелязан да се навърта около Резовска Река.Да не е станал риболовец?

133

баи киро

преди 1 година

русофилите са *** бъзливи страх ги е да отидат на фронта оти ще станат тор фекалии а бе голямсмях пада с тия *** русофили страх ги е от доброволна службА НА джуджето нещастно и оно горкото се чудидулото ли да налапа или новичока като по бъзливо джудже

132

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 , 20 млн какви? Ще бъдем свидетели на реалното преброяване на руснаците в РФ.

131

Много

преди 1 година

прилича на 1917.....

130

Анонимен

преди 1 година

Искаха да съберат 300 но се оказаха близо 400 хиляди

129

Анонимен

преди 1 година

Сега ще бъдат лишени от всякакви социялни и граждански права