13

баба мара

преди 1 година

хаиде сега нобеловият комитет да прати украинско зърно на децата от пакистанвместо да раздава милиони на разни индивиди болници училища библиотеки

12

Тигъра

преди 1 година

Така става като не почитат алах, а се кланят на педофила самопровъзгласил се за негов пророк!

11

Еко еврогей

преди 1 година

Това бедствие е резултат от сушата и глобалното затопляне! Ако си бяха сложили слънчеви панели и не ядяха месо пороят нямаше да ги отнесе! А и Путин е виновен!

10

Хмммм

преди 1 година

Домашнийте породисти котки страдат от много болести. Причината е, че ние хората ги обрижваме и лекуваме. Същото е и с хората. В страни като Пакистан грижата е под нивото на тази дори у нас. Описаната история е нещо съвсем естествено. просто е слъзлива, защото няма лечение, на което ние сме свикнали. И да пишете статии и да не пишете... нищо няма да се промени. И в миналото и в България е имало подобни епидемии. Образование и здравеопазване са нужни. Не статии!

9

Анонимен

преди 1 година

Камион на PIMK се вижда в далечината...

8

Анонимен

преди 1 година

Новината за Пакистан, пък снимката от Столипиново. (Марица пак е преляла)

7

ДО 10

преди 1 година

Човече , днес е ден за размисъл , не изкарвай Бръмбарите си от Мозъка тук - не сме длъжни да ги виждаме .

6

ИЗЛИЗАЙТЕ УТРЕ!!!!!!

преди 1 година

УТРЕ МАСОВ АНТИ ГЕРБ ВОТ!!!!!!!!!!!

5

И после се чудите

преди 1 година

Защо хората стават терористи. Сами, отчаяни, гладни, изоставени от света, накрая дойдат и американците на фона на цялата мизерия да направят война, сякаш нещастието не им е достатъчно, а в Европа седнали да реват за украинци дето им е поднесено всичко наготово!!!

4

Евроатлантик

преди 1 година

Незабавно България да приеме тия нещастници от Пакистан,1000 евро на соцял е добър стимул на калпак да им се дава като минат границата.

3

Българските деца

преди 1 година

Имаше една история преди няколко години. При управлението на ГЕРБ и Бойко Борисов, едно дете яло тапети, защото с дни нямали какво да ядат. Това е истинска история от европейска България.

2

Анонимен

преди 1 година

за турчета сълзи не роня

1

Анонимен

преди 1 година

Аллах да ги пази!