31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Осерко.В Украйна български език като майчин език се изучава в 42 украински държавни учебни заведения. В същото време има и изключително добре развита система от 75 български неделни училища. Това заяви министърът на външните работи Екатерина Захариева в Народното събрание. Това е от 19.04.2019. Разбираш ли . или не баш.... Я сега кажи в "освободените" територии от оrKите колко Български училища функционират предател?

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 58: Българските училища в Украйна са затворени от 2014-та, ама ти сега се сети плачеш на чужд гроб. След войната, като ги отворят, пак ще забравиш за българите в Украйна!

29

Анонимен

преди 1 година

Възраждане обещават това, което искам. Логичо е да ги подкрепя. Обработил съм всички в къщи да гласуват за Възраждане. Който не гласува, значи му е все тая - мекотело.

28

Анонимен

преди 1 година

"КОСТАДИНОВ Е БЪЛГАРИН И БЪЛГАРОФИЛ!" - Да бе. Защо тогава ходи да пази паметника на съветската армия? В копейки му плащат да го прави.

27

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука какво пишат по новините, нито какво коментират евроатлантиците! Пускам си бюлетината за Възраждане и отивам да пия кафе. Без ЗС.!

26

Ако ще гласувате,

преди 1 година

гласувайте САМО ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Не се плашете, че сте сгрешили на предишното гласуване. Всеки може да греши, но само умните поправят грешката си. Глупавите не си признават че са сгрешили и цял живот правят грешните избори. Гласувайте за да поправим грешката.

24

Анонимен

преди 1 година

До Хааа ха хаЕ кво викаш. Да не се гласува и такива дебота да си налагат мнението. ААеее у лево. България се затри заради такива като теб. Комунистчета и националистчета където нямат две мозъчни гънки в главата си. От простотията на такива "възвишени" всезнайковци като теб. Ха Ха Хаааааа

23

Анонимен

преди 1 година

До: номер 39"Аз Пак ще Гласувам! Защото Не ми е безразлично кой ще " спечели" изборите! А вие?-:)))" Лелеееее!!! Ако за миг си представя, че Костя Копейкин спечели, и състави някакво "Задунайское Правитвльство", ще трябва да се гръмна, да умра, да избягам, да св махна, или не знам какво, но да съм колкото се може по-далече от Русия! Или да умра!

22

Анонимен

преди 1 година

Защо българските медии си мълчат за факта че САЩ взриви Северен Поток? До 2ри ли ще мълчите? Нали знаете че и през нас минава една тръба?

21

Анонимен

преди 1 година

Имаааа корумпетата да ни обесняват как не било да гласуваш..... ГЛАСУВАЙТЕ. Нали за това сме демокрация.... Който не му изнася има си има и диктатури за офцете и неграмотниците

20

Анонимен

преди 1 година

"Брат , Дай Жокер за КОЙ да гласуваме ?" - Тук става дума за цивилизационен избор. Какво избирате? От една страна корупция, мизерия, простотия, война, страх и диктатура. От другата страна са демокрацията, екологията, върховенство на закона, съвременни технологични общества. Мислете и гласувайте с главата си!

19

Анонимен

преди 1 година

До: номер 34 БРАВООО!!! Бих ти сложил хиляда плюсчета ако можех!!! Даже МИЛИОН!!! Защото чета тук разни... хм... безобразни. Че видите ли избирателната активност била хипер-мега-гига-ултра... ниска!Е да, ама НЕ!!! Защото след изборите ако не си гласувал, нямаш правото да кажеш: "Абе тия ме излъгаха!", просто щото НЕ СИ ГЛАСУВАЛ!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Не. Интересът към вота не е слаб. Стига сте манипулирали хората. На народа му писна от мафиотите и е решен вече да не ги допуска да се връщат във властта.

17

пак този

преди 1 година

Важното е да не е една партия и да ги гледаме как се ядат като кучета. Така няма да ни крадат.

16

ДО 33

преди 1 година

Брат , Дай Жокер за КОЙ да гласуваме ?Всички са Партийци - с това си изкарват Хляба за Хотелите .Партиец беше Грозна Дума по време на СОЦА - сега е същото - те станаха като Каста в Индия .

15

Не е Слаб- Не Лъжете

преди 1 година

60-те Процента дето Традиционно не гласуваме сме като Спартанци - всички ще пуснем Вот за Възраждане срещу ЕвроАтлантизъмът и Новите Цени на Парното със 60% отгоре, но Машините пак ще манипулират Вота като предишният път!

14

МНЕНИЕ

преди 1 година

Народа , на 90% , иска Президентска Република .За Критиците - Радев няма право на повече Мандати като Президент . Всички Силни Държави в Света са Президентски Републики или Монархии - Парламентарната Република е Хаос и Прехвърляне на Отговорност .Трябва да има Референдум за Велико Народно Събрание , което да Реши тази Промяна на Конституцията .

13

Анонимен

преди 1 година

Чакам с нетърпение 02.10. Време е да се сложи край на евро подчинението, укро пропагандата и ковид лъжата. Писна ми.

12

Анонимен

преди 1 година

А изрожденците да проследят БОК Копейката от къде се е пръкнал и през какво е минал