22

Българин

преди 1 година

Държавата няма нужда от мръсни руски подметки!

21

баба мара

преди 1 година

това не се изтраива отиваме на избори 2023 г

20

СМЕХ...

преди 1 година

Другарят Свиненски се взима много на сериозно...ха,ха,хааааа.....ОЩЕ ПОМНИМ ЧЕРВЕНИТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ И ЛАГЕРИТЕ ЗА ДРУГОМИСЛЕЩИ..!!!

19

Анонимен

преди 1 година

На тоя преди време му беше изкарано съсловието публично,и се покри за много дълго време.потомък на червени велможи.Самият той,престъпник от класа.Десетки покрити криминални преписки.БКП изкарва и последните си козове срещу овчият народ,до там стигнаха.Остана само Газдов и Горанов да извикат да агитират.Убийците на българи във лагерите на смърта.Единият хвърлял живи хора на прасетата,другият ги оскатявал със стоманена лента от войнишка фуражка.

18

Прокурора на Пелишат

преди 1 година

Другарю Свиленски,държавата има нужда от институции - безспорно ! Но Свиленски вие и вашата кохорта не трябва дори да помирисвате свободата !Доживотно на усилено строг режим за грабителите на България!

17

БАЙ ДЪН

преди 1 година

Възраждане момчета с номер 14. Много сме вече.

16

Анонимен

преди 1 година

ДА ДРУГАРЮ СВИЛЕНСКИ ЩЕ БЪДА АКТИВЕН В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ!ЩЕ ПОКАРАМ КОЛЕЛО,ЩЕ ОТИДА ДО ФИТНЕСА,НО КРАКЪТ МИ НЯМА ДА СТЪПИ В ИЗБОРНАТА СЕКЦИЯ!ГАРАНТИРАМ ТИ ГО!ПОЛИТИКАТА ОТДАВНА Е РАБОТА ЗА ФАЛИРАЛИ БИЗНЕСМЕНИ.ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ФИРМА ТРЪГНАЛИ ДЪРЖАВА ДА УПРАВЛЯВАТ!ЗАТОВА НА 02.10. ТАЗИ ГОДИНА ОЧАКВАЙТЕ ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОКОЛО 30 %!

15

Ама Вие

преди 1 година

да не би да Прескачате 4-те %, не ми се вярва!

14

Да

преди 1 година

Възраждане!

13

Анонимен

преди 1 година

бизнеса като политик пропадна след 32 г кражби. вече въртим бизнес с избори като милиони се изпират всяка година. българия е официално мъртва, просто едно неизпълнено обещание

12

Салам Народен

преди 1 година

Ще гласувам за тоя който каже - през моя мандат ще построя 50 нови училища, 100 нови детски градини, 20 нови гимназии, 5 нови университета, 30 нови болници, 40 нови поликлиники.

11

Никто

преди 1 година

Защо Корнелия Нинова беше един от основателите на СДС в началото на 90-те,а след време се вряза във редиците на БСП,и дори стана лидер на Партията? Абе хора? Вие да не пасете трева случайно?

10

Анонимен

преди 1 година

държавата има нужда от закриване. това е схема измислена от политиците за кражба от народа. държавата не е народа. народ - това са обичаи и вярвания, а държавата - това са писаници и драсканици които чрез сила минават за истина

9

Срам нямат

преди 1 година

Аз няма да гласувам. Държавата е в разпад. Училищата нямат пари за отопление на стаите на децата ни, пътищата са в окаяно положение, а ние правим по 4 избора на година, които ни струват милиони? Вие нормални ли сте, бе господа политици? 2 лв дали ли сте за стотиците болни деца, за които българина организира кампании да помогне с каквото може. Това не е ли срамно?

8

Анонимен

преди 1 година

ПОВТАРЯ ОПОРКИТТЕ НА РУСКИЯ ФИГУРАНТ, КОЙТО ВИДЯ, ЧЕ Е НЕКККАДЪРЕН И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ! ИСКАТ ДА СЕ ЛИГИТИМИРАТ С ГОЛЯМ % ГЛАСУВАЛИ, АМММА НЯММММАААА, ДРУГАРИ!

7

Анонимен

преди 1 година

ДОКАТО ДПС ТЪНЕ В ЛУКС,УЛТРАМОДЕРНОСТ И СКЪПОТИЯ В РАЗКОША НА ДОБРЕ КЛИМАТИЗИРАНИ ЗАЛИ В 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ,А ПРИСЪСТВАЩИТЕ НА ПРОПОВЕДИТЕ НА МУСТАФА КАРАДАЙЪ ДЕМОНСТРИРАТ ТОАЛЕТИ И ОБУВКИ,НА ФОНА НА КОИТО ДОРИ ИМЕЛДА МАРКОС БИ СЕ ЗАСРАМИЛА,ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В КАМПАНИЯ,А ИМЕННО БСП,ГЕРБ,ПП,ДБ,ВЪЗРАЖДАНЕ, НАЕМАТ НЕСРЕТНИЦИ,КОИТО СЕ ПОТЯТ НА СЕПТЕМВРИЙСКОТО СЛЪНЦЕ В РАЗНИ ТЕНТИ И РАЗДАВАТ БРОШУРИ С ТЕХНИ КАНДИДАТИ,КОИТО ПЪЛНЯТ КОШЧЕТАТА ЗА *** ПО НАДОЛУ

6

Много моля

преди 1 година

А другарката Нинова и аз имаме нужда да продължим с оръжейните сделки през ВПК, който окупирахме при кирчо и кокорчо. Моля ви, българи, вслушайте се в призива на баджанака Герги.

5

Алекс

преди 1 година

Така е, и по възможност без Свиленски,др.Нинова и компания.

4

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам? Защо вече година и половина нямаме правителство,след като се пръснаха стотици милиони за избори? Само не ни пробутвайте Слави като причина! Всички разбрахме че Слави е Инструмент! Въпросът е не на Кой е инструмент Слави,а защо във България не трябва да има правителство! Толкова ли мсме слаби,че да допуснем Турция и Русия да ни извадят от Европейският Съюз,и да ни набутат във Азиатският съюз.Като кавказките републики.Все държавици без зъби и лично мнение.

3

Анонимен

преди 1 година

Идва баце и с жипката почва да ви събира от палатите ви посред нощите така както Дамаджанов направи с него.