76

Озирис

преди 1 година

Европа не е Сърбия! Стига са диктували кой с кого да дружи..!!!

75

Анонимен

преди 1 година

Сърбия е велика.

74

Кимо

преди 1 година

Сърбия винаги е била върти опашка!

73

ЕС

преди 1 година

Да си седи на *** и да не определят нещатата на Балканите.КОИ СА ЕС?ЕДНА ФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ СЪЗДАДЕНА С ЦЕЛ ДА ИЗБИЕ НАРОДА СИ!! МНОГО ФАКТИ ГО ДАКАЗВАТ!

72

Анонимен

преди 1 година

Членството в ЕС гарантира абсолютна независимост... Нищо не зависи от държавата, нареждат ти от САЩ кога да ядеш, какво да ядеш, дали да ядеш... Абе така си требе. Ама пък си доволен - демокрация! Дано да откажат на сърбите членство, че иначе ще ядат хурката. И да знаете от утре мобилизация - НАТО събира армия срещу Русия, че укрите нещо понамаляха значително.

71

Анонимен

преди 1 година

Ехо ЕС, Русия е много повече в Европа от господарите ви зад голямата вода! Освен това Сърбия е суверенна държава и има право да говори с когото си реши. Уж радетелите на демокрацията май станаха по-големи тоталитаристи от комунистите едно време. Оливате се ЕС, направо се потопявате в собствените си нечистотии!

70

Ужас

преди 1 година

За какво им е присьединяване кьм - ес , да са бедни колкото нас и да им нареждат - новият ссср

69

Анонимен

преди 1 година

На България мястото не е в Евросъюза, а до държави който завършват на стан, като Пакистан Туркменистан и други подобни. Там ще се чувствате много добре до вашите братя. Азиатското ви зове

68

Анонимен

преди 1 година

Бай *** трябва да излезе от Евросъюза, а Македония и Сърбия да влезнат, на тях повече им утива да са там, Бай *** да утива при Путин, там му е мястото в Евразия, като гледам тъй и тъй повечето искате до сте там. Не заслужавате Европа, заслужавате Азия

67

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ОТ ДЪРЖАВИТЕ ВЪВ ЕСЕС НЕ ОДОБРЯВАТ ПОЛИТИКАТА НА ВЪРХУШКАТА, И ЧАКАТ САМО МАЛКО НЕЩО ДА ЗАПЕЦНЕ И ПОЧВАТ ДЪРПАНЕ. ВЕЧЕ ПОЛОВИНАТА СА ЗАГУБИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 50% ИКОНОМИКА. ИМА БУНТОВЕ НО ЗА ТОВА НЕ СЕ ПИШЕ,ИЛИ НЕ СМЕЯТ ДА ПИШАТ СТРАХЛИВЦИТЕ НАВЕДЕНИ.

66

Край

преди 1 година

Братя сърби - не ви трябва. Великобритания като напусна ЕС остана само един мотор - Германия. Сега с войната и тоя мотор остана без гориво. Като влезнат и икономическите тигри Македония и Албания, че и остатъците от Украйна от клуб на богатите Ес ще стане клуб на клошарите.

65

Урсулспия

преди 1 година

След менопаузата започнаха да ми растат мустаци като на един австриец от горното течение на Дунава!

64

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

МАИ СЪРБИЯ НЯМА ДА СТАНЕ КОЛОНИЯ НА Е.С. КАТО ЧЕ ЛИ И ИТАЛИЯ НЕШЕ ДА ИГРАЕ ПО СВИРКАТА НА Е.С.

63

Анонимен

преди 1 година

Тепърва има да подскачат онези в Брюксел. Швеция, Италия, Чехия, хората ясно показват, че поведението на елита не им допада. Засега ги заглавикат чрез подмяната на кратуни с тикви. Но това няма да продължи дълго и елитите ще платят скъпо за своята глупава сервилност към САЩ. Разбира се, може елитите да се осъзнаят, но ги гледам вече 33 години и не ми се вярва това да стане.

62

Анонимен

преди 1 година

ЕС, за разлика от плешивото джудже, не скача, а съвсем културно казва. Скачащият е оня в бункера, дето през час си измисля нови причини за специалната военна обосрация.

61

До 56

преди 1 година

А светът никога никога никога няма да забрави масовото убийство на Над 8000 мюсулмани само защото са мюсулмани. И ДА , ТОЧНО ХРИСТИЯНИН СЪМ! И Не ти е виновна Америка, а глуп.остта ви!

60

А на Сърбите

преди 1 година

да няма да им прекарат от ЕС едно газово маркуче 1см диаметър, като компенсация хаха

59

ФАЩ бомби

преди 1 година

ЕС с *** и с прогресивно оглупяване на населението. Вече никой не си знае интереса. Всички сляпо повтарят мантричките нт Уошингтън дето са им ги написали. И искат и Сърбия да се включи в хора. На многоглас да пеят. А солист ще е Урсулката Хахаа

58

Мааачкай ВОВА

преди 1 година

С правата лопаттЪ със замах право по врата на нацягите в Брюкрел.

57

ЕС

преди 1 година

Путин ще им пръсне газа на српите