9

Анонимен

преди 1 година

За най голямо съжаление, война явно ще има. Като казвам съжаление, имам предвит, че золем ни натикват в ситуаця подобна на втората световна война

8

ахахахахах

преди 1 година

До стига беДоктрината е, че Русия е зла! Ако си против сакчето и отиваш в Москва да се целуваш с лидера! Иначе развяваш знамето на Украйна и не коментираш! Капиш???

7

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН РИТНА КАМБАНАТА, ИЗЯДОХА ГО ЧЕРВЕИТЕ И СПАСИ СВЕТА ОТ ВОНЯТА СИ !!!

6

Анонимен

преди 1 година

хехе, Зеленски пожертва всички ресурси за да направи контраофанзива на цената на огромни загуби в техника и хора. И Путин обяви мобилизация. Той има още ресурс. Добрият играч винаги пази коз за последно десет.

5

стига бе

преди 1 година

Явно нещо съм пропуснал. От кога Украйна е член на НАТО и ЕС, та се изисква от НАТО да я въоръжават, а ЕС да я финансират? Какво е направила Русия на ЕС, та последният да и налага санкции? Защо НАТО трябва да заема страна в конфликта между Украйна и Русия? И много такива въпроси още има.

4

Гоги

преди 1 година

От кога този Виталий е, Професор?Защо не обясни като толкова години беше в Русия как се движат там нещата,как мафията определя порциите,бил е близо до Елита и до Жириновски който искаше да ни унищожава с Сармат,за която дума явно не подозираше, че е българска и приканваше руснаците да изкупят нашето Черноморие защото било Руско.

3

Анонимен

преди 1 година

Ква национална сигурност бе, тука има повече кравари и техника от цялата ни армия!? Отдавна сме превзети

2

пазете децата

преди 1 година

тая *** пак иска крьв да пие

1

Анонимен

преди 1 година

Ама и ние ли сме във война?