27

Анонимен

преди 1 година

АМИ НЕ ГИ КУПУВАЙТЕ, САМО ГИ ПЛАЩАЙТЕ И МИ ГИ ИЗПРАЩАЙТЕ !!!

26

Анонимен

преди 1 година

а бе я купувайте скъпи и кървави от Африка! Да се самоубием от глад студ и да накажем Русия!

25

Анонимен

преди 1 година

Аз вече спрях да купувам всичко, което е сделано в СССР или в РФ. Пълно емабарго на всички руски стоки трябва. И забрана на руснаци да купуват имоти в Европейския съюз.

24

Анонимен

преди 1 година

Остава само да забранят дъжда, вятъра и реките, дето идват от Русия, да влизат в ес..

23

Знчи

преди 1 година

ще принудиш 30 хил.семйства да мислят как ще продължават живота си в неясни времена,но важното е на Путин да му е зле.....Да живее дУпекрацията....

22

КЕР

преди 1 година

До АнонименНе, то като си малограмотен няма кой да ти помогне! Диаманти се използват в медицината и тежката промишленост. Ако си на 13-14 г. разбирам да не знаеш, но във всички останали случаи е огромна глупост и мързел от твоя страна.

21

toti

преди 1 година

ИЗОБЩО ЖИВОТА НА РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ЛЕК ,ЗАЩОТО ЩЕ СА ПРЕСЛЕДВАНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА И САЩ !!!ЩЕ ПЛАТЯТ ЗА БЕЗУМИЕТО НА ЕДИН /И НЯКОЛКО /ИЗПЕРКАЛИ МОЗЪКА ,КОИТО ВСИЧКИ ГЛЕДАХА ОТСТРАНИ И НЕ ГИ СПРЯХА !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Все по-т ъпо. ЕС си заминава.

19

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ха-ха-хааааа.......

18

Анонимен

преди 1 година

До Изключително важна Стратегическите глупости определят нивото на живота. Колкото повече глупости се хвърлят, нечие ниво на живот се вдига. Средно статистически обаче, без особени промени, трябва да сме спокойни /с това завършват всички глупости/.

17

Анонимен

преди 1 година

Като си имат нови технологии - ще си добиват в лаборатории, а пък природните, ще ги обявят за демоде. Лесно е. Само Белгия трябва да се откаже, при това доброволно. Впрочем, с тези "идеи" не вдигат ли цената на руските диаманти?

16

Анонимен

преди 1 година

Ес се самоубива от все сърце не съм вярвал,че ще излезе такава гн яс

15

Анонимен

преди 1 година

А да се къпем по 30 секунди и да пием мляко от *** настояват ли? А фабриките за скакалци как са, развиват ли се? Месото, сиренето само вие ли ще го ядете?

14

Мухаха

преди 1 година

Нема да са плашите белгийчета , Русия ще продава диамантите си на САЩ и Китай а те ще ви ги продават на вас .... Лесно е . Е, няма вече да ги купувате на същите руски цени а с поне 30% надценка от американските и китайски посредници ... ама какво от това . Колко му е. Викайте "Слава Украину" и плащайте както европейските супермаркети дето ще купуват евтини зеленчуци от Турция, произвеждани с евтина руска газ, щото в Европа има ВЕТО... или България дето купува доставена от Русия газ през Гърция.

13

aa

преди 1 година

крайно време беше, не можеь да спя от зор. като няма диаманти ще дем асфалт кво толкова.

12

Unknown

преди 1 година

Аз диаманти не ям ... :)

11

Хюго Бос

преди 1 година

Тези 4 държави вече стават досадни с истетивта си. Аман от исканията им счза санкции. Сякаш съм не слят

10

Баба Радка

преди 1 година

На село в Хоремака така стоят. Никой не ги купува.

9

Таман бях решил

преди 1 година

да си купя торба диаманти,за спасяване от инфлацията,докарани ни от политиците, а те искат да забранят вноса.Сега какво ще затварям в буркани в мазето?Нафтата скъпа.газта скъпа,туршии и консерви с толкова скъпи продукти ще ми излезнат солени, зимата ще е студено,ток и парно няма да има,или ще има на хипер цени,животът скъп, здравеопазване и образование скъпи и неефективни,какво да правя?А-а,да гледам политици по ТВ,там всичко е хубаво,щастливото бъдеще ни чака,както преди година казваха.

8

Ала Бала

преди 1 година

А, няма проблем. Ще ги внесат пак тайно през някой посредник. :)