54

Анонимен

преди 1 година

В Русия не е фашизъм.Да,по-авторитарно е управлението,но не е комунизъм или фашизъм.Капиталисти са.На път бяха да станат демократична страна.Може би ще станат след войната.

53

Богат Демократ AUDI

преди 1 година

Хора плачете и то със сълзи и се снимайте дори поствайте в тик ток и инстаграм в подкрепа на Русия защото иначе Русия може да завие на юг!!

52

Анонимен

преди 1 година

До 52:Това не е русофобство.Истинските русофоби виждат в украинците руснаци.Истиснките русофоби много добре помнят кои бяха бившите болшевики.Украйна беше болшевишка цели 70 г.Тези измислени русофоби в днешно време бълнуват комунисти,т.е. те са фашисти всъщност.Виж и че по форумите даже от време на време споменават Хитлер ,пишат против евреите и т.н.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 Подкрепата на руския фашистки режим и морализаторстването не се връзват. :)))) Изглежда смешно. :)))))

50

Анонимен

преди 1 година

Русофобите трябва да са щастливи, че Русия отказва да дава газ на Европа, нали това искат? Но всъщност са още по-ядосани. Тук не става въпрос за никакъв морал, ако беше така щеше да има протести срещу азерският газ - това е очевидно. Става въпрос за омраза. Омраза от която тези хора са заобградени и ги е страх че ако задават въпроси ще останат без приятели. Бъдете смели и се откажете от омразата, това което ще загубите ще бледнее пред това, което ще спечелите.

49

1

преди 1 година

До Хората "Много по-смислени бяха стремежите, докато бяхме партньори на бившия СССР." Я изброй "стремежите" тогава, та да се посмеем :))))) Щото хората може много работи да са "искали", но Партията казваше къде ще работиш и няма не искам, няма недей :)))) За разлика от сега, където само възможностите ти определят къде и колко ще работиш. Кажи ти лично какъв собствен бизнес искаш да развиваш сега, и не можеш :)))

48

Анонимен

преди 1 година

Бунтовете в Дагестан срещу мобилизацията се рсзрастват. На Путин му става тясно около врата

47

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да забраним на всички получили образование в Русия да заемат държавни постове.

46

Хектор

преди 1 година

Укропитекия не е държава бе охлю.ви........това е най-тъпата част от русия, като македонците и косоварите, аре у лево...

45

Хората

преди 1 година

Много по-смислени бяха стремежите, докато бяхме партньори на бившия СССР. Хората учеха, искаха да получат добра работа в построените предприятия. Дойде демокрацията, добре. Можехме да имаме собствен бизнес и сами да се развиваме, но за кратко. Навлизаме в ерата на глобализма. Успяват само тези, които получават пари от еврофондове и държавни поръчки. Е, ако си от ЛТБТ или от малцинствата пак ще имаш някакъв кяр.

44

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли какво означава ЧК в Съветска Русия във ВЧК- ръкавица от човешка кожа- потърси със Гугъл как са се справяли с предателите, дезертьорите, диверсантите, отказалите да изпълнят нарежданията на висше стоящият- разстрел. Има човек- има проблем, няма човек- няма проблем- е казал другарят Сталин.

43

Гледам

преди 1 година

Много са работили тази нощ Лена и Севда. Вече ще трябва да работят, за да си получат грантове.

42

Запад

преди 1 година

След вчерашния бъг, че паднаха управниците на Китай и Иран, сега имат много поздрави и от Лавров.

41

Cartman1912

преди 1 година

Лавров: Тези са егоисти! Ние само нападаме една страна, за да и заграбим териториите, убиваме хиляди и плашшим света с ядрен апокалипсис. Какво толкова сме направили? А те така да вземат да истерясват и да се отнасят грубо с нас. Че и помагат на Украйна да се защити вместо да ни дадат да ги избием и да им вземем земята. Как може?

40

Ами

преди 1 година

Най-влиятелят евреин е зеления.

39

Morski

преди 1 година

До 37- 2024- Русия умре!

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 "вие сте хора юез чест и съвест" Българите не искаме да имаме нищо общо с дефинициите за "чест и достойнство" на русНАЦИте и техните слуги в България.

37

toti

преди 1 година

ТЕзи двама ,,дипломати''сложиха ,,ЧЕРЕН ПЕЧАТ" в международните паспорти на всички честни и прогресивни хора в Русия!!! Те повече никога няма свободно да прелетят през Европейските граници и до обетованата земя!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Стойте си У ***

35

Анонимен

преди 1 година

Ае махайте се скапани руски изро.ди. Няма да има по-голям празник от деня в който ще спрете да се бъркате във вътрешните работи на България