60

Анонимен

преди 1 година

Ще се договорят! Американци и руснаци ще стиснат ръцете - новите области са вече част от Русия. В официалната версия, американците НЕ признават референдума, но за да не ги гърми Путин ще отстъпят в Украйна. Зеления ще бъде убит от агенти на ЦРУ - не е нужен вече.

59

Дежурен редактор

преди 1 година

Няма съмнение, че Путин е притиснат в кюшето и не знае какво да предприеме. Заплахи с атомно оръжие, нелегално и противозаконно анексиране на територии, провеждане гласувания по време на война, насилствена мобилизация.

58

Анонимен

преди 1 година

След ядрения удар да не кажете, че не сте били предупредени?! Всичката отговорност за умирането на милиони невинни западняци ще е на вашата глава, нагло-сакси?! Как ще обяснявате на Сър Джон от Лондон, че ядрен дъжд от сармати и сатани се е изсипва над главата му заради Украйна?! А? Деебелата инглеза Мери ще умира заради укрите?! Ама вие сериозно ли?

57

Обам Бараков

преди 1 година

Абе кравари прости. Едни пикливи Сев Корея и Иран не ви бръснат за сливи, вие на мечката размахвате пръст. Хаха. След няколко десетилетия ще можете да воювате само със Сан Салвадор. Толкова ще ви се срине краварската кочинка. Възхода ви беше дотук. Приземяване братче.

56

Белия дом

преди 1 година

Само ние можем да сеем демокрация и мир с ядрено оръжие.

55

До Анонимен 58

преди 1 година

Путин никога няма да пусне ядрено оръжие в Укайна, защото ще зарази с радиация пералните и тоалетните чинии които магучая изнася от там

54

Анонимен

преди 1 година

Високото ви равнище да не е Бай ДЖо?

53

Чичо Манчо

преди 1 година

До Анонимен 34 Че то и сега Путин е военно престъпник и бе ядрени удари. Не е цвете за мирисане.Звяр.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако бункерния пcиxoпат беше решил да използва ядрено оръжие... нямаше да мобилизира 300 хиляди руснаци, а щеше да обяви пълна мобилизация или изобщо никаква... В тази игра всичко опира до блъф и шантаж... АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА УМИРА ОТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ... Вашите глупости за Сармати и Посейдони са само в празните ви кpaтуни.

51

Герундий

преди 1 година

Америка вкарва във войни, че и открито заплашва Русия, Китай и Северна Корея. Чак толкова силни не са, по скоро тяхната империя отдавна се разпадна от вътре, а като сложим гей-лисбийските глупости, които достигнаха чак армията! В момента е видно и за деца, че америка унишужава европа. Няма ли толкоз един номрален евро политик, да каже истината. Не е ясно в един военен конфликт, особенно ядрен, колко и как ще оцелее америка след него. Не е ясно какъв отпор ще получат от, оръжията наРусия и Китай!

50

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че западните психопати много добре осъзнават, че Путин НЕ блъфира. Знаят го, че е луд и ще взриви света, ако почне да губи. Напънат ли по-силно в Украйна, почне ли Путин да губи новоприсъединените области, които само след 3-4 дни вече официално ще са руска територия, тогава наистина ще има тактическо ядрено оръжие, а после и стратегическо. Въпросът е: Искат ли нагло-саксите да умират заради Украйна?! Искат ли да си нарушат кефа и щастливия живот и да имат ядрени гъби над главите?!

49

Rrr

преди 1 година

До Хм++++!!!!!!! Точно!

48

Анонимен

преди 1 година

Абе, къде са децата на Руския елит??? Все на запад са, що не си седят в Блатная кат е толкова хубаво там???

47

Анонимен

преди 1 година

До 44 "лаят от страх ,защото нямат това оръжие което го имат ***" Вярно е. САЩ нямат ракети на въглища, които се самовзривяват при изстрелването :))))

46

Анонимен

преди 1 година

Щатите са предупредили, че последиците за Русия ще са катастрофални, а не както мазнишки дават 1/2 от казаното!

45

Анонимен

преди 1 година

Честно, не мога да ги дишам тези янкита. Отват са.

44

До Анонимен 41

преди 1 година

Нали знаш какво ще стане 5 мин след като Путин изстреля ракетите??? И не, от Русия няма да остане много!

43

Гъливър

преди 1 година

На джудже и на ваттник вяра да нямаш, а когато гномът е комбинация от жуже плюс ваттник - въобще!

42

До 41

преди 1 година

"Мятай смело ураня, Владимире" Мечтите са безплатни :)))))

41

До Анонимен 38

преди 1 година

От къде на къде да му отстъпват земя??? Ми той утре може да поиска и Грузия да си вземе!Ще отстъпват ... смях!