15

Анонимен

преди 1 година

Армията .. ха ха ха На тва армия ли му вика тоя ? ,,Генералите,, пенсионери без никакъв боен опит . Нито един ден не са били войници . Нато ни наряза ракетите . Самолети няма . Танковете реябва да се преправят за новите условия а дори никой не мисли да го направи да не говорим че и не могат да го направят така наречените генерали и офицети които една ламарина не са изрязали през цалкия си живот на яка държавна ясла като осиновени от народа сирачета :))) Това ли е ,,АРМИЯ,, ????? !!!!!

14

Хахахаха

преди 1 година

Наскоро в Карлово зад една спирка до поделението видях две воинички които пушеха цигари едната беше бременна другата беше като буре можеш да я търкулнеш и да я ползваш за гюле, гледах и невярвах на очите си. Затова бутнах колегата и му викам, виж бе това истина ли е? Посмяхме се и продължихме.

13

Армията била на ниво

преди 1 година

Но като численост дали може да запълни един стадион? И не била технологична ... Означава ли това, че не сме въоръжени като хората, а сме на равнището на Втората световна война?

12

Турист:

преди 1 година

Днес да не обявен ден на лъжата или на тъпите вицове. То и това добре, но трябва и някой да ти вярва, пък и ти, малко от малко да си вярваш. Основния проблем е, че ни взимат за прекалено *** и глупави.

11

Анонимен

преди 1 година

България няма армия от 1998г. Тогава беше началото на рязането на тактическите ракети. След това започна чистене на всички кадърни офицери, а в армията останаха най-големите некадърници и натегачи, които се адаптираха към бюрокрацията на НАТО. Най-вероятно презиздента Радев е един от най-читавите политици в момента, но да напомним, че като командващ на ВВС отговаряше за макс 20-30 самолета и още толкова зенитни комплекси - в САЩ това е задължение на капитан или майор, но не на генерал.

10

Анонимен

преди 1 година

Министъра трябваше да и каже - "Каня ви на изпита по физическо за министерството"

9

Реализацията

преди 1 година

Армията не ни е ниво изобщо. Нямаме кадри

8

Анонимен

преди 1 година

Не са ви достатъчни редакторите.

7

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НИ ПАЗИ И НИВГА НЯМА ДА ЗАГАЗИМ АВТОМАТЪТ Е ЗА ТЕМ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ ВСЕКИ ДЕН ЩОМ БАРУТА СИПЯТ ТЕ ВРАГЪТ ЩЕ СРУТЯТ!!! УРА-А-А!!!

6

шекер махала

преди 1 година

на ниво с кое? народната милиция

5

Анонимен

преди 1 година

Министре, нама армия. Война с пушки не се води от поне сто години. Това да бе ти е балканската война. Ако България стане жертва на война не правете грешки, а направо да се обявява капитулация, че иначе от шест милиона ще станем само три. И след тива край.

4

Анонимен

преди 1 година

Армията на ниво... Ха ха..

3

Патриоъ

преди 1 година

отваряйте казармите веднага и взимайте всички пишлемета от 16 години на горе да се научат какво е да си мъж

2

Спеца

преди 1 година

Ако и армията ни е на нивото на военния министър , значи сме много , много по-зле!

1

СУЛЬО

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ИМА АРМИЯ???