42

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... Всеки е длъжен да защитава целостта и независимостта на Родината си, именно това правят украинците, а тези които нахлуха в международно признатите им граници не защитават Родината си, а извършват военно престъпление, като разрушават градове, убиват цивилни, грабят, мародерстват, изнасилват и именно затова светът и цивилизованата демократична общност ги обяви за военнопрестъпници ... !!!

41

Анонимен

преди 1 година

както и България, така и в Русия, така и в цял свят, който престъпи военната клетва е клетвопрестъпник, с всички последствия !!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Военната клетва е свещенна!!!!!!!Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме. Заклех се!

39

Анонимен

преди 1 година

До imam shamillИншалах в най скоро време цяла русия да стане муслиманска страна

38

Калеко Алеко

преди 1 година

Разпада на руската федерация е последващ етап след крахът на СеСеСерето, решението на Украйна да стане част от ЕС и НАТО е катализаторът на този процес и именно затова путин започна тази война, която от своя страна вече поражда вътрешно напрежение ... след провала на жужи на Украинския фронт, Бурятия, Дагестан, Чечня и другите републики и етнически групи ще скъсат с Кремълската зависимост и ще станат свободни и независими държави, идва краят на кремълските диктатори и сатрапи и този на Лукашенко

37

Анонимен

преди 1 година

Вижте статия на днесбг от 24.09 от 20:03часа. Снимката е същата. Вярвайте им още на новините...***.

36

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО Е В НАЧАЛЕН СТАДИЙ НА РАЗПАД

35

бай Ламби

преди 1 година

Има една поговорка която гласи че малките камъчета обръщат каруцата.Нищо чудно от тия малки републики като Дагестан да тръгне свалянето на диктаторския режим на Путин.

34

Аноним

преди 1 година

Тоз който си продаде народа си какъв чеченец може да бъде!Да тогава руснаците щяха да избият чеченския народ,може би.И лицемерна Европа щеше да си замълчи,както е правила многооо пъти когато става въпрос за нехристияни.Е,сега дойде ли ви на г...а?

33

Анонимен

преди 1 година

Редно е да напишат и как ги изпращат вече гледах три клипа ..все едно реал мадрид се връща да празнува купата в единия клип колоната беше от двете страни на пътя няколко колометра

32

до 21 от славянин

преди 1 година

По време на Виетнамската война г.в.дарите мобилизираха к.цо, к.раво и с.като да се бият на другия край на планетата! Намиращия се на върха на славата си тогава Мохамед Али едвам отърва мобилизацията!

31

Аноним

преди 1 година

Дагестанци, Русия ви използва за да мачка други народи като вас,а мислите,че ви обичат не те мразят мюсюлманите като вас,само им вижте кръста!

30

славянин

преди 1 година

Най-много доброволци в Донбас има от Чечня, а Чечня е мюсюлманска република!

29

Анонимен

преди 1 година

Аз пък мразя и укро фашистите и ковид фашистите. Едни и същи са!!!

28

до 22 от славянин

преди 1 година

Имаме, какво прави тюркието в Сирия и Ирак!?

27

Христианин

преди 1 година

Ристиените, хеля славянските ристиени са роби по рождение и нищо не могат да направят. Виж, муслимите са много смели и само те могат да катурнат мръсния късокрак червен пудел. В Масква е фраш от муслими. Нека действат.

26

до 23 от славянин

преди 1 година

Досега в окрайна имаше 5 вълни на ПРИНУДИТЕЛНА мобилизация, на 14-ти септември окрайна забрани на окраински студенти, които учат в чужбина да напускат страната, а от 1-ви октомври ще бъдат мобилизирани и окраинки със 14 професии!

25

Анонимен

преди 1 година

Цветните хамерикански революции стават все по-мънички.

24

До 25

преди 1 година

Ей, числата за нищо ги нямате. Ако 15 милиона украински мъже са избягали, излиза, че в Украйна са останали 5 млн. мъже и то заедно с момчетата и старците. Приказки на едро. Като това как трябва да сме вечно благодарни на Русия за Освобождението. Един баща може да създаде дъщеря, да я отгледа, да я изучи, да я храни, да я облича и.... да я изнасилва години наред. Е, дъщерята благодарна ли трябва да му бъде?

23

Анонимен

преди 1 година

О доброволно. 15 милиона от общо 40 милиона отидоха де се бият по хотелите. Стотина хиляди и при нас дойдоха.