97

Анонимен

преди 1 година

Котки, тя Урсула каза че не е правилно да сме против войната. Може само да сме против руснаците, пък даже и като раса (да се чудиш как да ги различим от украинци).

96

Анонимен

преди 1 година

Май скоро, без изобщо да се променят, Китай и Русия ще са най-свободните страни, в които даже може да има протестни митинги. Те в Полша ги тренираха да не протестират с Ковида доста добре. В Германия също. А тук ще видим как ще е след изборите.

95

Котки

преди 1 година

Това е най-глупавото, което го правят в днешни дни, не са съгласни с казаното от някой и му забраняват да работи. Кой въобще печели от това? Ако имат проблем с него да го съдят, ама няма за какво, човекът призовава за мир, а не за насилие.

94

Пее

преди 1 година

За Москва ,а живее на запад....егати лицемерите....

93

Иван радоев

преди 1 година

Най-накрая стана ясно, че европейските ценности са чисто лицемерие и двоен стандарт и че фашизма е добър, като ни е угодно и лош, като не ни изнася. ***.... ска работа а Уотърс е точен и актуален, както винаги

92

Среден за

преди 1 година

Англосаксонците Това ли е демокрацията за която се борят и нашите *** които ни управляват.Европа и света се управляват от ***,гейове и хора без всякакъв морал.Това е по зле и от социализма при нас едно време.Живота който живеехме беше с хиляди пъти по-добър.Съжалявам за младежите които растат в такава среда но за това имаме и вина ние по-големите,че не направихме нещо за да променим това.

91

simvola

преди 1 година

За мен вече Роджър Уотърс вече не е Pink Floyd.Дейвид Гилмор вече е Pink Floyd.!

90

Анонимен

преди 1 година

Ами прав е. Зеления и ония дето му пригласят отдавна можеше да е прекратил войната, щото на Путин естествено не му пука, но не всеки нормален човек трябва да му пука за сънародниците си, а не да ги жертва за шепа земя.

89

абв

преди 1 година

Толкова по въпроса за демокрация, евроценности и толерантност! Не грухтиш ли като сбърканяците....

88

Анонимен

преди 1 година

Не се притеснявай. Концерти ще има. Русия рано или късно ще победи. САЩ ще се превърне в регионална задокеанска държава, която ще се фука сама на себе си.ЕС ще се разпадне. Ще дойде нов свят. Но концерти, музика и танци ще има.

87

Роджер Водата

преди 1 година

Поляците остават като резервен корпус за справянето на Англосаксифоните със СЛАВЯНСКИЯТ свят.. много хитро памперс, много хитро.Но на китарата от 02.10 ще свири Вовата и то само за вас.Става много лошо мили джендарки и джендаре.. Заради омразната политика на Гнилочите от западните братски нам Демократи ще опъваме каиша още 3 години до прелома на тая каша.

86

Анонимен

преди 1 година

Нямало цензура, а ? Демокрация било...

85

Кочбайрам

преди 1 година

Aшколсун Roger Waters ефенди, но чух че Хита Васко Жабата също са го забранили..Обаче изненадващо Прощаването на славянката е препоръчан за музикален фон на новините от Ламанша до Харков от Памберса Джо?!

84

Алла

преди 1 година

е ми то за майданците май само аз ще пея

83

лошото е

преди 1 година

До Анонимен 98 че МАЛКО са ги газили.ПОЛЯЦИНай-мръснишката нация в Европа...Даже византийците са по-свет!

82

Анонимен

преди 1 година

До БПФОт кое да бъдат денацифицирани бре *** ?? Поляците са ги газили и нацисти и комунисти. Ама яко са ги газили, а е с нежни революции като при нас!

81

Анонимен

преди 1 година

Стожерът на либералната пропаганда Роджър Уотърс в един момент направи завой на 180 градуса и започна да разсъждава трезво. Но по-добре късно, отколкото никога.

80

89

преди 1 година

алооо, нали никой не го е пратил в лагер или затвор за това кво мисли и говори, но от друга страна пък организаторите имат право да отложат концерт. той да си говори ама без да пее демократично е ;)

79

До 90

преди 1 година

Както им ги "пръснаха" през 1939 ли пудел? бухахахаха

78

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека , явно за поляцитие истината боли.