87

анализатор

преди 1 година

Що рече? Не. Мобилизацията на войски на Кремъл няма да доведе до нищо друго, освен повече трупове по украинската земя.Украинците ще ги избият всичките и накрая пак ще освободят окупираните територии.Крепостни селяни изпратени от техния феодал-император нямат никаква мотивация да се бият. Украинците го знаят и ги чакат.

86

до 111

преди 1 година

ако украинците не си проливат К.Р.Ъ.В.Т.А по фронтовете, тебе ще мобилизират да се биеш против окупаторите, по твоя дом ще падат ракетите и ще затрупат семейството ти. То бива слепи хора, ама като вас не съм виждал.

85

Путин поиска

преди 1 година

Източна Европа обратно в диктаторската си империя. Два пъти погази Будапещенския меморандум от 1994г. През 2014г. и през 2022г. Украйна на добра воля си предаде атомното оръжие на Русия, надявайки се да спазят договора. Русия заплаши Украйна и Запада с атомно оръжие. Практически Русия започна война срещу Запада. Сергей Станишев е завършил История в Москва и Лондон. Вместо да обвинява Запада, да си разгърне учебниците по история.

84

А санкциите?

преди 1 година

А санкциите до какво водят? До просперитет? А пращането на оръжие в Украйна от Запада? До успокоение?

83

Анонимен

преди 1 година

празн8глвеца си е пра9зноглавец

82

Анонимен

преди 1 година

Станишев, мобилизацията е наложителна защото втората армия в света т.е. кадровата руска армия беше помляна от Украйна и вече не съществува. Путин много иска да победи вместо да бяга позорво от Русия, но с тази мобилизирана армия това няма как да стане. Ефектът от мобилизацията ще бъде единствено в увеличение броя на убитите руски солдати.

81

Моля моля ....

преди 1 година

Че не е ходил в казарма е ясно. Чудя се дали изобщо някога е работил нещо станишката. Или цял живот е на издръжка на народа.

80

Ха ха ха

преди 1 година

Под вещото управление на проатлантическите партии ще постигнем пълна независимост от руските ресурси и още по-пълна зависимост от американските колонизатори.

79

Milka

преди 1 година

До ВИНАТА НА БЪЛГАРИЯОпорката за Балкански поток е една от най-глупавите, които съм чувал .1. Балкански поток не може да замени тръбопроводите през Украйна, тъй като е с 5-6 пъти по-малък капацитет.2. За изграждане на Балкански поток не са ползвани бюджетни средства, тъй като е собственост на български дружества и е изградено със заемни средства. 3. От Балкански поток получаваме стотици милиони годишно в транзитни такси.4. Тръбопроводът е българска собственост и държим Русия за топките.

78

Анонимен

преди 1 година

този гла*ванак само това ли можа да каже

77

Васил

преди 1 година

А даване на оръжие до какво води?

76

баба мара

преди 1 година

не се занимаваи повече с политика не ставаш нито за бсп нито за президентвкарахте българия в нато и ес без референдум направихте коалиция с испгражданин симеон борисов все фатални грешки пес беше ли срещу санкциитеи кражбите на руско имущество

75

ВИНАТА НА БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

"НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА ДНЕС В УКРАЙНА. НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРЯКО ВИНОВНИ ЗА ТОВА! ЗАЩОТО АКО НЯМАШЕ "ТУРСКИ ПОТОК" РУСИЯ НЯМАШЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ДНЕС". ЧРЕЗ ТУРСКИ ПОТОК ТЯ ЗАХРАНВА СВОИТЕ РУСКИТЕ ЕНИЧАРСКИ СТРАНИ- УНГАРИЯ И СЪРБИЯ. ТАКА КОМЕНТИРАТ НАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ И НАШИ ПОЛИТИЦИ (ЦВЕТАНОВ). РАНО ИЛИ КЪСНО ТОВА ЩЕ НИ СЕ ВЪРНЕ.

74

Анонимен

преди 1 година

А безкрайното наливане на оръжия в украйна до какво води бе, умници ?

73

Жебок

преди 1 година

Ако 'ескалация' означава разразстване, то 'ДА', а иначе - 'НЕ'!!! На русите им трябват повече военни сили за навлизане в повече територии и същевременно: удържане на вече превзетите. След референдумите, т.е. след само 2-3 дни, Русия ще присъедини 4 укр.области с територия колкото БГ. Военните там ще идат напред, а ново-мобилизираните ще удържат тези територии. Малко закъсняла е тази маневра, защото тр. 1 месец обучение на мобилизираните. Т.е. пълнценно маневрата ще може да стане след 1 месец

72

Анонимен

преди 1 година

Европа? Каква Европа? Лидери, които нямат никакво мнение. Бездарни, мекотели като Макарон. Какво да очакваме от подобни фигури. Та те правят каквото им кажат, за да запазят трона си.

71

Дядо Боби

преди 1 година

С референдум или без Украйна е бита карта!

70

Анонимен

преди 1 година

От украинци акъл не ща.

69

Анонимен

преди 1 година

Станишев явно бърка нещата. Вече много месеци запада тъпче Украйна с оръжие и чак сега Русия обяви мобилизация. Да не би това западно оръжие да не способства за ескалация на конфликта? Може дори да се каже,че ако него го нямаше- нямаше да има и мобилизация в Русия.

68

Анонимен

преди 1 година

Плъхчо, който никога нищо не е работил, излезе от дупката си, съдето добре си поживя в Европа отривайки се на западните акули. И ето- вече започва да ни демонтрира мисли, кое било "ескалация". Абе мравке, сигурно не си разбрал, че поне 30% от труповете на ВСУ на бойното поле вече са от войници на НАТО (главно от Полша). Плюс постоянното участие на цялото НАТО с всичко възможно във войната, това "ескалация" ли е?