21

МНЕНИЕ

преди 1 година

За сега тази Къща не трябва да се купува от България . Сръбските Служби ще я запалят .Тази територия е била винаги Българска , сега я владеят Аги и Ислямски Терористи .

20

Анонимен

преди 1 година

Велик Български писател от Прилеп.Това не е ли в Македония? А по отношение на дисапората,в САЩ които се определят за Македонци ,е абсолютна лъжа,че всичко започва от ВМРО и Груевски.Македонци в САЩ има още преди да бъде създадена Македония като държава.Има и такива ,които се опредлят като Българи ,но са по малко от 5%. И не е заради Груевски или заради Радев.Стига с тези г.л.у.п.о.сти.Някой може да се пише Българин само ако има финансова или друга изгода.

19

Любо Питков

преди 1 година

Не могат ли еврогейскитедепутати кат тази примадона да я свършат тая работа с огромните сизаплати???

18

Анонимен

преди 1 година

Дайте банкова сметка и малко информация по случая по Нова и БТВ и парите ще се съберат. Димитър Талев е велик български писател, прочетете четирите тома ,там е описана цялата истина за българите в област Македония.

17

Анонимен

преди 1 година

Инвестирай умно! Не ме гледай тъпо българино, казваше един пишман политик навремето.

16

Анонимен

преди 1 година

До 16 Чудно Да купиш къща на починал човек е кощунство.Абсурд. Как ще се озакони на името на Димитър Талев ? . . . . . . . ПИШЕ СЕ УЗАКОНИ!

15

Чудно

преди 1 година

Да купиш къща на починал човек е кощунство.Абсурд. Как ще се озакони на името на Димитър Талев ?

14

хаха

преди 1 година

До Тошоне Тоше, не ни молят хората. Искат 500К евро...Не ми изглежда като молба

13

мнение

преди 1 година

Защо не си дадем сметка за този образ какво направи за България, за интересите на България, при условие, че от доста години се подвизава в Брюксел? Идват избори и той започва да прави изявления ..

12

Тошо

преди 1 година

Срам...да стоим и чакаме, да я вземем ли или не!Тук трябваше до сега един екип да иде да види , да анализира, да каже ...да или не!Хората ни молят, на вземете я, а трябваше ние да си я поискаме навремето, излагаме се!Ако бяхме културна нация щеше да е друго , но не е, жалко е, но поне знаем истината!

11

Анонимен

преди 1 година

Да я купят на пазарни цени, взимат се всички продадени къщи в това забутано село през последните 2 години, цената се осреднява и толкова се предлага на собственика. Като не ще - отчуждаване и парцел в замяна в някое цигганнско гето.

10

Анонимен

преди 1 година

Турция отремонтира СВ.Стефан ,а "приятелите "........

9

Анонимен

преди 1 година

бах маауму, тоя светилник добре че не е писан в Монако че тогава незнам колко щеше да излезне...

8

доКолю от Бяла Слати

преди 1 година

Ама много си *** Коле ша знаеш, МНОГО. И седи си там у ваше село и не се напрягай да разсъждаваш толкова...То не става сам с ядене...

7

да бе да

преди 1 година

"Собствениците нямат възможности да я поддържат и са заявили желание българската държава да закупи тази къща" Ами като искат да я запазят и да стане културен център да не са толкова алчни бе, гледах я по новините, пълна съборетина, искат и 500К евра...Къща в македонското село Прилеп, алоуууу

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя след толкова години в европейският парламент и цуцане на пари от където може каза нещо смислено..

5

глупости

преди 1 година

И за какво и е на България тази схлупена къщурка с надута цена? Културен център да стане? Ще се изтепат всички да ходят и да видят къде Д.Талев си играл като малък.ай сиктир бе, за тези пари 2 детски градини може да се построят...

4

Анонимен

преди 1 година

Аз така и не се насилих да прочета творенията на Сталев. Явно ще трябва.

3

Анонимен

преди 1 година

А прочете ли "Железния светилник" бе, ***.

2

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Защо трябва отговор от София? Трябва отговор от държавата. Просто вместо държавта да плаща парното на шопите ще може да купи къщата на Талев ако ще и 1 млрд да искат за нея. Точно толкова са задълженията на топлофикацията на София. Вместо да се дадат на шопите, дайте ги ако трябва и 1 млрд за човекът написал уникалните романи за българската памет в Македония. Стига с тая София. Стига с тия шопи!