26

Анонимен

преди 1 година

Винаги са ми били антипатични - тоя Алгафари и оная к0к0шка-мним психолог, омъжила се на принципа "а-рап дава чорап". И сега ако не се обединим срещу мътнокожите убийци на български деца, не знам кога...

25

Българин

преди 1 година

Без тухлената фабрика, народа трудно ще се превъзпита. По-скоро ще изчезнем като държава. Стига вече сте гледали правата на този и на онзи. Време е задълженията към обществото да станат преди правата.

24

Анонимен

преди 1 година

Вдига се родата на пострадалите момчета и ги мята. (Войводо) а ти ще се криеш зад компота ?

23

ВЪлчан войвода

преди 1 година

ДС протежето Алгафари сега ще издейства невинността на сирийчето. Не напразно брат му Надж ни залива с пропагандна проруска помия по нета. Вдига се родата на пострадалите момчета и ги мята. Друг начин няма. Ако българин намушка някой в Сирия или Афганистан какво следва??? Питам само.

22

Това е

преди 1 година

Полицията в сегашният си състав е безполезна а в някой случай вредна.До кога ще плащаме не малко пари на позюори и мутри с униформи.

21

Хора

преди 1 година

Имаме ли държава дани защити?или сами да хващаме брадвите?!

20

Анонимен

преди 1 година

Каква полиция, та те ги пазят от битите и обидените.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако имахме военни като Кадиров този гражданин със статут на бежанец нямаше да се добере до границата и да влезе.

18

Анонимен

преди 1 година

Сирийците работят не законно и калпаво и то по добре платени от местните. Сьбират парички за гафари и сие с бьлгарско гражданство с цел пьтни за по на запад. Закачат жени и всички мьлчат. Тия са се обадили и те са се обидили. Ако не завьрти нож пада в очите на общноста си. И такива ще ни интегрират не обратното. Пльховете в дьржавните учреждения не се наядоха , само един телефон и се нареждат нещата.

17

байчо

преди 1 година

от друг сайт научих че 3 тия палестинец бил от рода Алфагари и роден в българия

16

Alex

преди 1 година

31 - ти някакъв украински профайлър ли си?

15

По същество

преди 1 година

Щом е взел нож, значи е имал намерение да го използва. После е догонил компанията. Опит за предумишлено убийство. 18-годишните съдени и затвор, под 18 годишните също. Не може да си биче на 17 2 метра например и да те третират като дете. След 14 трябва да важи закона за възрастните при тежки престъпления. Съд и лоботомия. Не ни трябват убийци.

14

Анонимен

преди 1 година

При бай Тошо на границата и пиле не можеше да прехвръкне. Стреляше се на месо. И така и трябва да бъде.

13

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСъс сирийците - бежанци. Но иначе родата изтича отвсякъде, телевизори, радиа, държавни институции. Пък нашето момче нека бере душа.....

12

Анонимен

преди 1 година

Ромите - сирийци, афганистанци и други подобни като цяло са много злобни и отмъстителни и винаги носят нож в себе си. За най-малкото вадят нож и мушкат. Такива са и нашите от Столипинбург и Факултетот. Това е характерна черта на всички хора с по-тъмничък цвят на кожата.

11

Ботев

преди 1 година

Добра новина, евала!

10

Ушко Ушкев

преди 1 година

Защо тия сирийци и пакита продължават да се разхождат безнаказано по улиците? Къде е полицията? Къде са институциите? А, чакай, забравих!!! Ушеви се правят на страшни на бай Иван с ладичката, че държи 20 кила ракия в мазето и 15 цигари свити саморъчно! Ама като е наистина напечено Ушев пуска кафяво по гащетата и бяга далеко! Особено ако е замесен баровец, мутра, некой от братята роми или наистина агресивен тип! Тогава не смеят да припарят!

9

Анонимен

преди 1 година

Законът за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните изисква сериозна промяна!

8

Мунь Гълъб Узунов

преди 1 година

Вижте ся, ние сме евроатлантици и вината е наша, че не прилагаме ценностите си. Момчето българче е виновно! Защо? Защото не се е интегрирало добре към сирийците на Нидал, а вижте Ни-дал, Ни-зел;))) как са е интегрирал, колко добре е разбрал интеграцията е научил сина си, да я прилага на практика! Ето исками да постигнем с европейската интеграция на бежанците - лошото у секи българин и добруту на секи сириец, да са срещнат и да са интегрират, за да са смени чипа на българина и да ст, хейуейрупец!

7

Анонимен

преди 1 година

Много са нагли. Не стига, че им е дадено убежище, ами ще ни налагат и техните нрави! Щом го е наръгал в корема, това си е чист опит за убийство! Дали е на 17 г. виновникът, това трябва да се проучи внимателно.