Снимка: Bulgaria ON AIR

Размяна на реплики между компаниии е станал причина за инцидента в София, при който е намушкано момче на ул. "Пиротска".

Още по темата

Пострадалият младеж е 16-годишният Кристиян и е настанен в "Пирогов" в стабилно състояние. Инцидентът е станал пред магазин, а извършителят е 17-годишен чуждестранен гражданин.

Две компании се спречкват, но след това и разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, където единият прескача бара и взима нож. Нападателите настигат компанията на ученика пред 18-то училище и след това момчето е наръгано с нож в корема, а приятелят му е пострадал.

Софийската районна прокуратура привлякоха към наказателна отговорност 17-годишния чужд гражданин, който е нанесъл телесната повреда. По случая е образувано досъдебно производство, а в хода на разследването са разпитани и свидетели.

"Станала е ръкопашна хватка някаква. Замахвано е срещу всички. Едно от децата видяло ножа и казало, че има нож. И те се разбягват. Синът ми не успява да избяга заедно с един негов приятел и е бит и намушкан. Двама са със статут на бежанци, третият е ученик в 18-то училище, той е български гражданин", разказа пред Bulgaria ON AIR бащата на пострадалото момче Иво Вълков.

Според очевидци едно от момчетата, участвали в побоя, е племенник на Нидал Алгафари. Екипът ни се свърза със семейството, като господин Алгафари заяви, че всяка от страните има своя истина и нека да приключи разследването, за да стане ясно какво се е случило, и след това ще направи коментар.

Коментари Напиши коментар

74

Майко мила!

преди 5 дни

И на това му се казва статия в днешно време?Цялото съдържание в заглавието, пет изречения на кръст, нулева информация.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Размяна на реплики е причината за намушканото момче в София / във връзка с шоуто на известен продуцент в една телевизия пряк негов роднина

72

Анонимен

преди 2 месеца

Да си ги качваме по самолетите и обратно в мюмюнистан.