66

Майко мила!

преди 1 година

И на това му се казва статия в днешно време?Цялото съдържание в заглавието, пет изречения на кръст, нулева информация.

65

Анонимен

преди 1 година

Размяна на реплики е причината за намушканото момче в София / във връзка с шоуто на известен продуцент в една телевизия пряк негов роднина

64

Анонимен

преди 1 година

Да си ги качваме по самолетите и обратно в мюмюнистан.

63

Анонимен

преди 1 година

Май е време за Български братя

62

До долния

преди 1 година

Срига ни занимавахте с тия битовизми бе Петкан нашамарил Иван голем праЗ

61

Анонимен

преди 1 година

До Защо /66/ Араби си позволяват да удрят девойка ученичка от 18-о училище??? Да не са в родните им места, където е позволено да малтретират жени??? И когато местни младежи проявяват интерес към случая, арабите не само че не се респектират, но и нападат с нож! Удар с нож в корема Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО - УМИШЛЕНО УБИЙСТВО! Щом държавата дреме, няма да се учудя, ако ултрасите се намесят и раздадат правосъдие.

60

Аха

преди 1 година

До АнонименОт толерастия и либерастия сме много по-зле от 1933-та и 1917-та взети заедно.От САЩ през Зап. Едропа, а вече и в Изт. Европа всичко е някаква гнусно-перверзна версия на извратен марксизъм. Нормалността е преследвана, инквизирана и унищожавана поголовно, а всякаква *** и долнопробляк се толерира и привилигирова.А и точно тези, които ни натресоха национал-социализма и комунистическия интернационализъм днес ни прочиняват този извратен ляв терор.

59

Българин

преди 1 година

Ама разбира се, то и по въпроса за НАТО - Русия господин Алгафари си има собствена истина. Защо да си няма истина и за този случай и за това дали земята е плоска...

58

Защо

преди 1 година

се пропуска, че тримата побойници първо са ударили момиче от 18-то училище и след като групата ученици са се заинтересували от това събитие, двамата бежанците и Алгафари са ги нападнали. Нападението е с нож и то не само като заплаха, а реално в действие - колене на Кристиян. Свидетелите твърдят, по думите на бащата, че докато детето му си държало вече извадените черва Алгафари започва да го налага точно там, където е прободено. Нечувана жестокост и нагло погазване на законите!

57

ВЪПРОС

преди 1 година

Репликите са че семейство Алфагари участват в трафика на Ислямски Терористи в Европа .Трябва Цялото Котило Алфагари да се депортират обратно в Родината им . Стига .

56

Анонимен

преди 1 година

Алгафари да бъдат изгонени или да изгният в затвора. Намушкалите българчето - с по една смъртна присъда като последното им хапване в затвора бъде свинско.

55

Анонимен

преди 1 година

Нидал Алгафари - сина му не беше ли кандидат-депутат в последния парламент от ГЕРБ? А той не беше ли застъпник на кандидат-президента Анастас Герджиков от ГЕРБ? Племенника му с нож борави по улиците, безобразие

54

Анонимен

преди 1 година

Няма оправия с тия - някакво гето е там.Направо Путин да дойде и тука да въдвори ред, че от толерантност французите след 8 часа ги е страх по улиците да излизат.Натам вървим и ние - само в Путин ми е надеждата.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен да не сме 1933-та

52

Наздраве

преди 1 година

Нали тия по едно време ги женеха за сеганките. Значи се срещат тартурите.

51

Орисия

преди 1 година

Нямаме Путин да ни освободи.

50

Анонимен

преди 1 година

Трябва полицията да блокира от лъвов мост до началото на женския пазар и всички улички са пълни от подобни бежанци и магазини за хладно оръжие. Мислят си че столицата ни им е някакво гето. Да влиза армията и всички да ги избие и изгори на място

49

И така

преди 1 година

Вече се разбира, че сега преди изборите ще оневинят.

48

Доходи

преди 1 година

Предполагам се издържат с наркотици.

47

До разбрахме че

преди 1 година

ПРките на ГЕРБ се включиха с обясненията