6

Анонимен

преди 1 година

Българи да дискутират исляма е като прасета да дискутират качеството на френското шампанско. Ей племе коппелдашкко бълллгарско, озаптете си малко разгащените жени, че с тази слободия се еббатт като куччки къде с когото намерят. А бе племе амджъкаазлийско българскоо, я се поровете в библията да видите какво пише там??

5

Анонимен

преди 1 година

Иранското посолство в Атина, не трябва ли да бъде с иранско знаме? Снимката е изрезки от фотошоп. Не ме интересува, какво пише.

4

Анонимен

преди 1 година

До Партньори ""Вчера пише, че китаецът ще го свалят. Във всички страни, кои подкрепят Русия се провокират протести""За протокола Другарят Си, каза,че Китай, няма да признае референдумите в Украйна.Същото заявиха " приятелите на Путин, президенти на Казахстан Индия и Турция

3

анонимен

преди 1 година

зщо са Иран е виновен,ами Обединените арабски емирства ами Кувейт мога още да изреждам там също се отнасят със жените като с животни и нямът никакви права,може някои е определил тези изгодни държави за демократични а Иран Не няма логика

2

Партньори

преди 1 година

Вчера пише, че китаецът ще го свалят. Във всички страни, кои подкрепят Русия се провокират протести. Опитват да свалят управляващите.

1

Анонимен

преди 1 година

Снимката на този огромен протест по отблизо не можеше ли да бъде ;)