74

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ти яде пластмасови оражерийни домати по 10 лв. килото през зимата. Аз си имам домашен доматен сок от слънчеви летни домати!

73

Анонимен

преди 1 година

Тва с водата от нашите язовири :)

72

Ф15

преди 1 година

Абе, Киро неказа ли че турските зеленчици са отровни,а сега Евопа искала от комшиите да купува,на Киро ще му дърпат ушите значи,сега сериозно евала на комшиите,произвеждат почти всичко.

71

Анонимен

преди 1 година

Но те са с пестициди, Кире не дава

70

Султан Ердоган

преди 1 година

Може и да помогна на Европа, ама след малко секиш!

69

Анонимен

преди 1 година

Помощ от Турция поискаха европейски вериги на супермаркети!, доста смешно звучи, те внасят от Турция от години!, е Турция има добре развито селско стопанство и газ и торове, и евтини стоки, ще помага!, ама Европа е голяма!

68

Анонимен

преди 1 година

Алоуу!? оранжерийните зеленчуци в европа идват от Испания. На турците им се иска да им се молят за стока и все тяхната версия цитирате тука... Преди беше покана за зимна почивка в турция заради големи сметки за отопление, сега това... Оранжерийното производство може да се отоплява и със слънчева енергия. Но с газ беше по-бързо и без особено мислене по въпроса

67

Анонимен

преди 1 година

До 77.Приходите от мита ще ги плащат потребителите г- не?Супермаркетите имат предвид да има облекчение заради инфлацията за плодове и зекенчуци,а не мита.А и розовите ни домати са си много наред.

66

До 77

преди 1 година

Ти да не би да харесваш доматите от Турция?Я стига!А и агенцията за безопастност на храните не върши никаква работа,то се вижда по рафтовете,нито за храни,нито за козметика,нито за прах за пране.Какво се промени на Капитан Андрево,сложиха едни мутри ,които пропускат който си искат,защото промяната не е промяна ,а подмяна.Има ли референтна лаборатория,е няма.А с цялото нахалство и след съдебно решение още стоят.А толкова дрогирани шофьори изведнъж е откъде?

65

Реалист

преди 1 година

Зеленчуците в Западните супермаркети са ужасни. По-добре, че оранжериите са спрели да работят. Мароко също е доста напред в отглеждането най-вече на домати. Испания традиционно изнася много продукция към Северна Европа. Това е добре и за нас, защото ще има повече приходи от мита на Капитан Андреево, особено ако Таки и Бойко бъдат разкарани от там.

64

САМО ПИТАМЕ ,БЕ:

преди 1 година

..а ние "СИБИРСКИ КРАСТАВИЦИ".ли ше ядеме ,.щото Турция ще изнася за ЕС , щото им трябва евро...??!!!!....

63

Анонимен

преди 1 година

Тоз хахо какво се изхожда през 2-3 поста, че и плюсове си слага, аслъ на лудница се е превърнала тъз медия

62

Анонимен

преди 1 година

Тръгнал *** Русоподложний да се присмива на "джендърите", без да си дава сметка какво представлява той и какво представлява средностатистическия блЯ.д

61

Цв

преди 1 година

До 51-Ами тя вече го приключи ЕС. Да гледаме зимата какво ще се случи! Ама западняците с промити мозъци са като зомбита!

60

Pin

преди 1 година

Както си има раздел "Войната в Украйна" си направете и раздел "Турска пропаганда"!

59

Цв

преди 1 година

Оставете фон *** и западняците да не видят зеленчуци цялата зима. Промити мозъци!

58

СС

преди 1 година

Евроджендърите искат скъп ток ,газ и горива това съсипва икономиката и земеделието в ЕС.

57

Анонимен

преди 1 година

Нищо вече 2г като плодове и зеленчуци не купувам кеето да е произведено в Турция защото е пълно с отрови - торят и пръскат с квото им падне,никакъв контрол там.

56

Някой

преди 1 година

Спекула. Някой ще прави афери и далавери.Вече няма нито един управляващ с мозък, а само глава с усмивка за украса и банкови сметки.При толкова излишък в магазините който се хвърля заради безумно раздути цени заради възползване от ситуация ще наливам и пари там дето са ни драли живи за тях. Вече няма хора. Всичко е пари. Луди хора, луди времена. Заради цялата безнаказаност която има не само в България, а и в Германия спрямо нас спрях излишните покупки. Да хвърлят.Всяко действие има противодейтвие

55

Няма и за мезе

преди 1 година

Молим се на Турция за два домата. Е, няма такова падение. След като изгаснат лампите, заради Русия, Турция може да ни спре и зеленчуците. Абе, нещо останало ли е да се произвежда в тази Европа?