30

Абе

преди 1 година

До "Заплахата е само за русофилите роби който трябва да отидат на фронта за пушечно месо" не пиша номер, че сме в ЕО и цензурата е задължителна. Та то и руския цар в 1916 година така мислеше, ама стана тя една...

29

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите се опитват са защитят националните предатели като ги изкарат от другия отбор ни ние не сме вчерашни и виждаме кой от кой отбор е. ..

28

Анонимен

преди 1 година

Щом го казва ЗКПП-то всеки да си прецени дали да му вярва?!!!

27

Анонимен

преди 1 година

До Хахахаххаха" Хахахаха! Пак любовниците на Укрия налягат на минусите! Идете малко навън бе, толкова ли нямате личен живот :DDD" Какъв личен живот да имат тия бе хаха нали повечето са "мъжкари" на средна възраст живеещи още при мама. По цял ден пред компютъра затворени в панелката си фантазират, че са някакви натовски генерали или нещо такова хаха

26

Анонимен

преди 1 година

Заплахата е само за русофилите роби който трябва да отидат на фронта за пушечно месо ха ха ха сбогом сбъркани русофили шубето си е голям страх джуджето търси доброволци русофили маи всички ще предадът джуджето нещастно никой не иска да се бие ха ха ха

25

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЗАПЛАХАТА ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ ИДВА ОТ ВЪН А ОТ ВЪТРЕ , ОТ РОСЕНЕЦ ОТ БАНКЯ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА И ДР. ЕМБЛЕМАТИЧНИ МЕСТА.

24

Анонимен

преди 1 година

Уродитеее Надал Мач и техните роднини марш от България .Гнусни същества

23

Гневен

преди 1 година

Вече е традиция българското правителство да бърка границата, от която идва заплахата. Още от по-миналия век си е така. Намаляване с 400 на ден, 50 милионна Украйна и 140 милионна Русия дават на ден по толкова жертви във войната. Останали сме без армия и с изчегъркано национално съзнание, влизат си разни военни с автобуси и микробусчета през границита, говорещи си на езици дето не са родни на никой в България, пък и на съседите на България, и някакво пиле ми пее че всичко е наред.

22

стар набор

преди 1 година

До: номер 22 "Психарите от САЩ всячески искат да ползват източния фланг на НАТО" По стила на писане ти личи комунистическата закалка, излагаш се яко!!! Така навремето в казармата ни учеха по политическа подготовка по времето на Тодор Живков:"Империалистическите кръгове на НАТО и Пентагона всячески се опитват да ни нападнат..." А "всячески" е русизъм, руска дума!

21

Аллаху Акбар

преди 1 година

Абе вие ни дайте автоматите и рпг Тата и ще видите дали с Русия ще воюваме или ще основем наново НРБ. Аз съм се клел на БНА и познавам още десетина като мен, бързо ще ви превъзпитаме или утилизиране жендър поколението

20

Анонимен

преди 1 година

До въпрос хептен си се объркало бе въпросче те са слуги на САЩ и Нато бе.

19

До 23

преди 1 година

Съгласен. За жалост е така!

18

Инспектор запасни

преди 1 година

До До ИнспекторБолен съм, но не съм мозък;))) Във войската не се изказва мнение, не са дават квалификации и определения, не се мисли, не се и разсъждава, там просто се изпълняват заповедите и основната задача на боеца е как съвършено да изпълни заповедта на командира си с подръчни средства и да остане жив!

17

Black Sea

преди 1 година

До 19 А за Русия?

16

Black Sea

преди 1 година

До 21. А за Русия?

15

Капитулрала България

преди 1 година

За обезоръжена България нямало военна заплаха. Имало само чуждестранни военни да я пазят. Да се чуди човек защо не я наричат окупирана територия. Ако рекат утре оттук ще изстрелят една атомна бомба и стигне не стигне целта от нас нищо няма да остане.

14

Въпрос

преди 1 година

Че има ли по-голяма заплаха за България от теб бе, нищожество и кремълска подлого?! От теб и от другия национален предател и слуга на чудовището в Кремъл - коварния и в червата селяндурин от Славяново, който спечели втори мандат с чудовищна измама и грозни театрални постановки, подлъгали хиляди хора! позор за двамата национални предатели - Гарвана и Зеления Чорап! Позор и вън от България!

13

До Инспектор

преди 1 година

Ти си болен мозък.

12

Анонимен

преди 1 година

Откровено се притеснявам от това какво може да грози България. Със сигурност няма да гласувам за американските партии, в чиито интерес е да ни въвлекат в конфликт. За Украйна не ми се мре.

11

Инспектор запасни

преди 1 година

До Калеко АлекоВиждам в теб, прекрасен боец, с Бойко сте двама, нали, с Дончев сте трима, уви;))) Призовките - утре сабахлян в зари! Хайде юнаци, чл.5 зове: Сички на фронта, сички в хор, в битка жестока с путинский отбор! Зелений ва сака, Зелений зове: Помощ пратете, вий болгаре. Брача сте наши, спор нема в тва! Смелост, юнаци! За Слава: Ура!