22

Анонимен

преди 1 година

Само да уточним. Русия освобождава студенти и учащи, не ги привиква! За Украйна не знам.

21

антикомунист

преди 1 година

До Македонецкажи колко са загубите на всу при херсон-полковник Макгрегъри от сащ назова 20000 може да е заблуден а може и да не е атака в равното като тепсия поле е самоубииство!

20

Македонец

преди 1 година

Град Лиман е обкръжен от три страни от ВСУ, целта е да бъде разгромена Сватовската руска групировка, малко по на юг започна щурмът на град Лисичанск ВСУ са превзели някакъв завод в покрайнините на Лисичанск, само лоши новини за путин...

19

Анонимен

преди 1 година

Рашистанците в коментарите са активизирани пак в пълен състав. За тях няма разлика между защита на родината и нападение над чужда, независима държава. Важното е да си напишат глупостите..хахах

18

ГАДОРЯН

преди 1 година

Когатоимаш за приятели кравари империалисти, то врагове не ти трябват. Целта на каубоите е да съсипят двете най големи славянски държави, богати на несметни ресурси и най вече жито.

17

Анонимен

преди 1 година

Украйна бе четвърта икономика в Европа, след Германия, Англия, Франция и Италия. Сега да нула. Защо 15 милиона им избягаха след войната. Не е, защото им е било добре определено.

16

Обам Бараков

преди 1 година

Глупци! Даже и пирова победа няма да постигнете. Ще загубите безчет мъже и държавата си.

15

Анонимен

преди 1 година

Сега и укреинските студенти ще се разбягат по Европа.

14

Анонимен

преди 1 година

Съвет. Тези дето пишат до..., да пишат до авторите на статиите. Заради тях цялата кооперация ще гласува за ***. Стига с тази пропаганда за войната с антируски настроения. Това само вдига рейтинга на ***, а лично аз не ги желая в НС

13

Анонимен

преди 1 година

Почва да се заслужават доларчетата. Почва се до 15 до 18. Аве , тук сме демокрация, тук всеки може да си изрази мнението. Кои сте вие, че да налагате своето.

12

Анонимен

преди 1 година

Никога повече фашизъм в Европа и света. Това да е обица на ухото, за кой ли път, на европейската и световната общност. Режимът на фашистката Киевска хунта ще бъде изправен на военен трибунал и осъден за геноцид над украинският народ, етнически руснаци!

11

Анонимен

преди 1 година

До 12 Ами разбира се, че ще има мобилизация, тъпaнap такъв. Нали са във война. Само Русия лъга до сега, че било спецоперация и печелели. Украинците се бият за родината и домовете си. Няма да имат проблеми да намерят доброволци за армията. Сега се запитай защо се налага мобилизация в Русия ако печелят войната. Какво стана с тези 200 000 войници, с които започнаха? Дали не са оредели поне на половина?

10

Анонимен

преди 1 година

Не са десет милиона укри дезертьори. Толко са само в Европа. Има поне още пет милиона из другите държави, та пак до Канада и Австралия.

9

Анонимен

преди 1 година

Накрая някой мобилизиран студент ще се престраши и ще гръмне наркомана и ще освободи Украйна от тоя из.. род той даже не е и украинец а, евреин

8

Анонимен

преди 1 година

Абе уж украинците защищавали домовете си,а какво правят в Европа 10 млн.украинци от които 5 млн. мъже, те нямат ли домове или имат само дебели банкови сметки, луксозни коли, които карат по европейските магистрали и харчат парите си по молове и гранд хотели с по 5 звезди!Значи нацистите мобилизират насила обикновените гражднани на Украйна да умират принедително за тяхната кауза,а тези богаташчета нацистчета ще дойдат наготово във новосморфираната държавица от две три области по западната граница.

7

Анонимен

преди 1 година

Ще остане само полка на еднорози те.

6

Анонимен

преди 1 година

Е то в Украина още от февруари има мобилизация, ама нали се търси само сензацията за Русия. Еми ето ви още една, досега руснаците не са използвали редовната армия и стигнаха до Киев със старото оборудване. Извадят ли по новите, ще спрат най рано в Берлин

5

Анонимен

преди 1 година

Зеления ги съсипа!!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Режимът е готов да се бори до последния украинец.

3

Анонимен

преди 1 година

От 55 милиона през 1990 г, станахте 40 милиона до 2022 г. Сега, след 15 милиона дезертьори, сте 25 милиона. За едно поколение се стопихте повече от половината. Пфу.