115

Иван

преди 1 година

В навечерието на гражданската кървава война за свобода в зоната на поробените все още народи останали в плен от хазарските болшевики посредством " Великата Подмяна" е твърде рано да се осъзнава доктрината фашизойдна и ЧОВЕКОНЕНАВИСТНАТА за прословутите де-нацификации известни с кодовото име "СЛАВИЯНИЗИЦИЯ" ПОД ОСИНЯШКИ БОТУШ

114

Тошо

преди 1 година

Мноооого откровен и реалистичен речник има експертът!А изходите, кой ще посочи, а това е не по-малко важно от реалистичната оценка, нали!

113

Въпрос

преди 1 година

Какво правим с руските предатели в България?

112

Анонимен

преди 1 година

ще ви видя какво ще говрите след нова година каква песен ще пейте.сигурен съм че ще сбъркате нотите

111

Анонимен

преди 1 година

В кой ъгъл е притиснат, бе чичо? Айде стига сте се изказвали неподготвени. Има достатъчно източници на информация вече, запознайте се с действинелната ситуация преди да се изтъпаните по тв да дрънкате врели некипели. В Европа положението е трагично, те за Путин се закахърили.

110

Украйна

преди 1 година

губи още територии и губи войната..............въпреки цялата военна помощ от западните държави...............Украйна си е в сферата на влияние на Русия!!!Кога ще го арзберат това западните лицемери и слугите им у нас, в България???

109

ПУТИН ОЦАПА

преди 1 година

БРИЧОВЕТЕ И ОМИРИСА СВЕТА. БАЙДЪН ЩЕ СЕ ОХАРЧИ ДОПЪЛНИТЕЛНО С ПАМПЕРСИ ЗА КРЕМЪЛ

108

Светозар

преди 1 година

Да знаете че Йовчев е пръв приятел с Путин.Та той му се обажда панически за съвет..))))

107

Макс

преди 1 година

По-некомпетентно изказване не съм чувал никога. И това е бивш вътрешен министър и председател на ДАНС. А представяте ли си другите под него какви *** са. И ние ще чакаме от тия да се грижат за националната сигурност. Абе вземете някой селянин от пазара да ви научи малко на здрав разум.

106

Анонимен

преди 1 година

Путин ще думне Киев и всичко приключва. Между 300к и 1 млн са очакваните жертви. После ще има хиляда години мир на Земята, защото никой няма да иска подобна съдба на собствена територия.

105

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ? От къде изпълзявате все такива умни ? Фащ се надяваха да стоят настрана и да гледат как Русия и ес се самоунищожават. Но не се получава -- около 20 големи промишлени обекта на газопреработващата промишленост във фащ стават жертва на големи пожари и експлозии и няма никакви обяснения за причините. Само един такъв пожар предизвика 20% вдигане цената на горивата. Много голяма паника сигурно има в Москва по повод на тези загуби на фащ.

104

БРАВО

преди 1 година

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА ПРАВИ Ц.ЙОВЧЕВ!

103

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Не знам как се чувства, но му е време за мавзолей.

102

Анонимен

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКИ ***

101

Анонимен

преди 1 година

НАТО може да унищожи Русия за 5 часа ...Нито една руска ракета няма да може да излети .

100

Анонимен

преди 1 година

Путин ще пусне ядрените бомби,НАТО също и всички ще умрем,Путин в бункера след 6 месеца.

99

Анонимен

преди 1 година

Този пък кога стана екстрасенс , че започна да чете мислите на Путин. Ех, какво ли не правят от хората доларите на Сорос.

98

Матей

преди 1 година

Моля ви другарю Йовчев стига сте говорили глупости.

97

Do 96

преди 1 година

Никакви войски няма да разполага НАТО в Украйна. Швеция и Финландия са в НАТО, а и прецизните им балистични ракети са на бойна линия.

96

към к.102

преди 1 година

PS Ексмин.Йовчев е кадър на Библиотекарския институт,сега унивеситет,преподавател е в този ВУЗ, в който доста бивши министри и зам.министри на МО и МВР намериха пристан и поле за преподаване на наученото. Проф.Денчев направи от този университет бастион за знания по военно и полицейско изкуство, а някои преподаватели искат да блеснат като Шлифен и Молтке. Спомням си как Йовчев навремето направи площада пред НС укрепен лагер с две водни оръдия и 3 редути като плевенските табии на Осман паша.