16

Анонимен

преди 1 година

Бяло, синьо, червено ... за какво е този протест? За каквото ни напишат. В знамето на Иран няма синьо. Обаче руското?

15

Анонимен

преди 1 година

До Антисоросоид - Женомразецо, ти сега като антисоросоид ли се представяш?

14

Руските тролове

преди 1 година

Майцепродавци! Който иска в Иран да ходи там! И в Северна Корея на всички са им виновни Американците а своите идиотии не виждат теокрации

13

Анонимен

преди 1 година

И така да е, дали има статистика какъв процент жени биват убивани в репресивен Иран спрямо свободните либерални държави? Не знам дали сте забелязали, но хора се избиват масово за глупости навсякъде по света, някъде повече другаде по-малко, поради безброй абсурдни причини. И че проблема може да не е в забрадките а нещо по дълбоко и универсално срещано?

12

копейкин

преди 1 година

Напред Към Евразия, за нас е фантазия..

11

Антисоросоид

преди 1 година

Кривозащитната организация "Амнести интернешънъл" на евреина Сорос няма да разбият семействата в Иран, където жените са на почит не работят а си гледат щастливо децата и домакинската работа. Еврейския елит е превърнал жените в техни роби за техните интереси да работят под стрес, кариеристки, егоистки, материалистки, продаващи плътта си унижени, без семейства, без деца, вместо деца гледат кучета и котки ... Защо "Амнести интернешънъл" не се загрижи за жените роби на пъклените планове на еврейския

10

aa1830

преди 1 година

Иран е доста апетитна хапка, но и доста голяма. Който мъти водата там дано да си е направил добре сметката. Това не е нито Афганистан, нито Сирия, Либия или Ирак. Общото с тези държави е единствено религията. До Революцията са си сътрудничели със Израел на много фронтове, след което стават най-големите врагове.

9

Дядо Ви

преди 1 година

Бой яде един забрадкаджия от демонстрантите. Отишъл да пръсне спрей, май на жена си, понеже била на протеста.Много се радвам че са останали нормални съвременни хора и в тази религиозна крепост.

8

ИСТИНА

преди 1 година

Сор.оските Майдани умряха, вече му знаят номерата, пъклените еврейски планове отидоха по дяволите.

7

Да допълня...

преди 1 година

Че то си е бунт срещу мобилизацията и Путин.Не ми прилича на празник.

6

За едната забрадка

преди 1 година

Баси и *** са тия чалмосани брадатковциНе могат вечно да държат хората под похлупакОсобенно при тежки икономически проблеми и видна криза

5

Иран е

преди 1 година

същото нещо като Русия, Китай, С.Корея, какво очаквате?! Няма как да има разлики в страните от един и същи лагер. А тук има доста техни викачи, чудно е само защо още не са грабнали ушанките с петолъчките и не са хукнали към мобилизационните центрове, а се обаждат като черни станции, скрити в шкафа в хола?!

4

Анонимен

преди 1 година

АМНЕСТИ интернешънъл е еврейска ЧИ-~ФУТСКА ЦИОНИСТКА организация целяща смъ/рт на белите раздори в мирни държави където властва морала и смейните ценности. Тази организация заедно с всички подобни феминистки лгтб и т н еврейски организации трябва не само да бъдат смазани но и всеки работил или работещ там трябва да бъде пребит до Смъ-рт и погребан жив

3

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Междувременно в Холандия 8000 фермери са арестувани по време на протестите там и нито една мисирка не посмя да го отрази..

2

Исторически парк

преди 1 година

Иран миналата седмица влезе в ШОС и украинците почнаха да дават яки жертви от дроновете им и ЦРУ активираха спящите клетки ;)

1

Мъни

преди 1 година

Това първото задържане ли е или сега продават дронове?