53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - По-различно е при ковид, щото не струват т.нар. ваксини. Не си спомням друга, дето трябва да си я бучкаш през два-три месеца. Като направят истинска изпитана ваксина, а не набързо набъркани буламачи, тогава да, ще се ваксинирам. И не съм антиваксър, всичко си имам по имунизационен календар с изключение на тези убавини последните.

52

Анонимен

преди 1 година

Мангъров няма причина да си къса дипломата, други трябва да късат техните.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 ---- Мангъров беше обещал, че ще си скъса дипломата, но се прави на разсеян тоя смачканяк

50

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните го карат кой втори, кой трети път, е, който оцелял, де.

49

Анонимен

преди 1 година

Мангъра кога ще са яде дипломата? Питам само.....

48

Видов ден

преди 1 година

Който гроб копае..сам пада в него. Наръсиха (Pfizer) целият свят с тяхната лабораторна болест нарочно а после продаваха насила своите ваксини които не работят и направиха стотици милиарди печалба !

47

ПроСоТо

преди 1 година

май има некаква закономерност...Например този,който рекламираше "Малборо" фана та направи рак на белите дробове и като пародия на рекламата му,зе че капладиса...Фалшиментоакциите са като бумеранг..

46

Анонимен

преди 1 година

Бурлата май е анти-ваксър. Сложил си е физиологичен разтвор. Ако си беше сложил 93 дози от неговия магически еликсир, нямаше да даде положителен резултат.

45

Анонимен

преди 1 година

Заразил се е,щото не се е ваксинирал с този буламач,който пробутва на другите и от който спечелиха милиарди.

44

Алекс

преди 1 година

Имал е симптоми,за да си прави тест.Лично се е убедил,че ваксината не е много ефективна.Изобщо не виждам как ще се направи ефективна ваксина срещу вирус,който мутира постоянно.Ще се налучква,както при ваксината за грип.

43

Анонимен

преди 1 година

Пак ще има ковид вълна. Ето и тоя потвърждава, че има подобно чудо и е реално. Нищо, че никой не познава болен от ковид. А пневмония винаги е била усложнение на грип.

42

Shark

преди 1 година

Как така е болен, а пък няма симптоми? Защо е правил тест, след като е добре и няма симптоми? Кой ходи да си прави тест без причина.

41

Анонимен

преди 1 година

Колко странно! А аз без ваксинации още не съм и настинка. Какво искате да кажете? Ваксинирайте се, за да изкарате короната, иначе не сте огт наште.

40

Анонимен

преди 1 година

До 11, к.48 Случва се, просто ваксината е с изтекъл срок на годност. Аз имам само една ваксина, жената - три ваксини и още една за новите варианти на Ковид. И двамата прекарахме преди 1,5 месеци Ковид-а - за 4-5 дни мина, но мен ме удари в краката и сега ходя като патрав и имам спукване на вени с възпаление на двата крака. Пожелавам ви, г-н гл.изп.директор, намалено кръвооросяване в главата и крайниците, та да видите, че това заболяване оставя след себе си несъвсем здрави хора.

39

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

"Все още не съм си направила" - направилА... По документи е мъж, ясно е, как се чувства след ваксинацията...

38

До спомен

преди 1 година

Това с естествения имунитет го твърдеше Мангъров. Никой от Файзер не го е твърдял. Откривателят на рнк ваксините е тройно ваксиниран.

37

Аллаху Акбар

преди 1 година

Алберт бурля мъж ли е жена ли е или друго? Да си сложи още три бустера и две маски, скафандър и ще се оправи!

36

До трола albi

преди 1 година

Albi, потърси други опорки от ФБ от Русия, че отдавна вече не си интересен. И си оправи малко речника, че прави лошо впечатление и не си убедителен. А пък ако довършиш и обучението си по български език, може и малко акъл да си поналееш.

35

Спомен

преди 1 година

Аз пък си спомням интервюто със CEO то на пфайзер по CNN на живо където каза че няма да се ваксинират защото вече го е изкарал и има естествен имунитет. Така каза пред камерите. Не знам кой се е ваксинирал ...

34

И какво от това

преди 1 година

Нямам нито една доза и хремата си минава сама. Това реклама ли е що ли. На тези ще им оберат ли свръхпечалбите от корона кризата, която създадоха?