42

хахаха

преди 1 година

Бог да благослови Путин че унищожава империята на злото Русия

41

Анонимен

преди 1 година

След референдумите Украйна ще изгуби още 20 % от територията си.................много скоро............Украйна губи войната!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Хората, които са заминали в Русия също гласуват. При това присъстват много чуждестранни наблюдатели.

39

Анонимен

преди 1 година

Изключително глупав български генерал -- били се обезлюдили и били емигрирали в Русия -- щом са емигрирали в Русия имат право да гласуват и да се завърнат по родните си места. А тази оттрепка милотинова защо още не е уволнена ?

38

Украинка

преди 1 година

До 45. Ако съдиш по Зеленски, може и актер, но нещо много актери станаха, а има и актриси. По голям лъжец от Зеленски няма

37

Демократ

преди 1 година

Лично за мен е странно защо партии и разни кореспонденти си позволяват подкрепа за украйна - украйна е извьн нато и ес За нас е важно да имаме като пазарна икономика евтин руски газ и петрол нали това са основните принципи на свободният пазар най ниска цена , подкрепата не ми намалява цени нито ме топли и храни

36

Анонимен

преди 1 година

Е колко му е да докартат един актьор в роплята на страрец в Донецк и да му дадат пари и той да се разплаче пред камерата... На путински болшевишки медии не вярвам.

35

toti

преди 1 година

Ако и там като у нас навремето се окаже ,,ЧЕ ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ Е ПРАЗЕН''...остава по дънки да воюват запасните...мале цирка е пълен!!!Затй може би е УВОЛНЕН шефа по логистиката !!

34

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън.Укронацитата още преди 2014 показаха, че няма да се съобразяват с мултикултурите и мултинационални европейски ценности. Това бе началото на края на връзките на българското външно с украинската българска диаспора. И колкото и показно и несъстоятелно да бе прякото участие на външно, имаше възможност за участие на български обществени организации в културни мероприятия. Укронаци не търпят инакомислещи, а част от българските украинци, избраха страната на сепаратистите в гражданската войн

33

Иванов

преди 1 година

Ами нали украинците контраатакуват и си връщат районите, как тогава ще има референдуми.

32

Подарък от БОГ и др

преди 1 година

Аз кога ще живея живот, за някои хора това представлява проблем ли ?!

31

Анонимен

преди 1 година

Новината за военният преврат в Китай може и да не е вярна. Има таква новина в интернет, но не е потвърдена от никой.

30

Анонимен

преди 1 година

А в Украйна т. нар Партия на кокаина.

29

Мъж за съживяване

преди 1 година

Защо някои хора са казали на други хора да не се занимават с мен, за д не съм в раят на живота ли , нали това е идеята или греша ?!

28

Мъж за красота и др

преди 1 година

Защо някои хора искат за мен да няма ХУБАВ живот ?Вероятно защото са българофоби ли ?Тези хора вероятно са промити мозъци и дяволи от висша класа ! Заради тях аз живея зле, а не твърде добре ! Тези хора са виновни !

27

Анонимен

преди 1 година

До Пенсионер То и да прочетеш, не означава че нещо въобще се е случило.

26

Анонимен

преди 1 година

Вчера са спрени 6000 вътрешни и международни полети в Китай. Има колона от 80 км военни коли, която отива към Пекин.

25

Анонимен

преди 1 година

Май че военните в Китай правят преврат. Си е в домашен арест.

24

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 23 Няма от къде да прочетем. Я дай инфо.

23

Чеченец

преди 1 година

Чеченският лидер Рамзан Кадиров се опълчи на Владимир Путин. Кадиров обяви, че исканата от Путин частичната мобилизация няма да се състои в Чеченя, тъй като регионът е "преизпълнил плана за набор с 254 процента".