8

Анонимен

преди 1 година

Турция е една от най лошите дестинации за почивка , никога не бих стъпила там за втори път , пълна *** и мизерия и далавери по улиците им в едни от най скъпите им петзвездни курорти !!! И мразят българите още щом чуят за България ! Никой от България не би трябвало да стъпва там ако уважава поне малко себе си , та дори и да го поканят безплатно ! Измамници навсякъде , страна от третият свят в която не важат закони ! Руснаците ходят там от немай къде , никъде другаде няма да ги пуснат !

7

Анонимен

преди 1 година

Е къде искаш да ходи беднякът Гай ***, освен в западнала Турция да се радва колко хубаво изкарал на ол инклузива за 1500лв. на човек за седмица. Бедби хора, евтини дестинации. В Турция не бих стъпил. Ходя само по бизнес в тази мизерия. Има си дестинации за почивки. Е, не струват по 1500 на седмица де, малко повече е.

6

Асан

преди 1 година

Е за едното *** нема да хода чак до Турция.

5

да пишат колко

преди 1 година

от туристите от германия са гастербайтери и колко от бг "туристите" са гьочмени - изселници които постоянно шетат през границите да правят альш вериш

4

Анонимен

преди 1 година

Българите на пето място. Предполагам на първо, второ, трето и четвърто място сред туристите в Турция са руснаци в наборна възраст. Така ли е Путине диктаторе?

3

Анонимен

преди 1 година

Като става дума за миграция в Турция, германците са най-много и след тях са руснаците и то за дълъг период.нашите сънародници ходят на почивка за по седмица-две, но руснаците и немците купуват къщи и апартаменти.

2

Както казва баба

преди 1 година

Убава работа, ама балгарска работЪ

1

Анонимен

преди 1 година

На първо са Сирия, второ Авганистан