30

Анонимен

преди 1 година

А бе хора , минаха ли три дни ?

29

Анонимен

преди 1 година

Вместо руски генерали да уволняват не е ли по добре да се уволни главнокомандуващя на руската армия.

28

За Путину, за родину

преди 1 година

Каква касапница ще бъде за тези неподготвени и уплашени хора още първия бой! Като тръгнат ковчезите обратно или съобщенията до близките по- вероятно и най-страхливите ще разберат, че няма какво повече да губят и трябва да се разбунтуват срещу онзи злодей, който убива децата им. Какво повече могат да загубят?

27

Вангелчо

преди 1 година

Тва е луд двойник , който е готов да запали ядрена война !!!

26

Аз есмь царь

преди 1 година

Русия ще победи. Това дори не може да се съмнява.

25

Анонимен

преди 1 година

защо го смениха ли ? защото искаше войските да се изтеглят от Херсон за да предотврати едно унизително за руснаците поражение.

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

СЕЛСКИТЕ РЕЗЕРВИСТИ, КОЛХОЗНИ ПИЯНКИ И ТРАКТОРИСТИ---ще решат войната с Украна , на стаканчик водка и малко сельодка преди атака --като пред ВСВ....ха,ха,хаааааааа...

23

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

При толкова редовна, платена и обучена с години армия , разни частни формирования , като "Вагнер" " Чайковски " и пр., след чеченските главорези на Кадиров ---ПУТИН ОПРЯ ДА ТЪРСИ ПОДКРЕПА И ОТ РЕЗЕРВИСТКИТЕ ПИЯНКИ , КОИТА БЕЗ ЧАША ВОДКА НЕ ЗАСПИВАТ ВЕЧЕР...ха,ха,ха...ТОВА НЕ ВИ ЛИ ГОВОРИ ЗА БЕЗПОМОЩНОСТИ БЕЗИЗХОДИЦА??!!!...

22

Генерал

преди 1 година

И всички да ни смени, все тая. Войната е загубена за Русия. Никаква мобилизация няма да помогне. Само жертвите на руснаците ще се утроят и толкоз, а след това на Путин ще му остане последната опция - да затрие цялата държава с реалната помощ на НАТО и САЩ. Завеса!

21

Unknown

преди 1 година

Путинчо пътник си вече ама не искаш да го осъзнаеш......

20

Анонимен

преди 1 година

Тридневната война не върви добре.

19

Дони

преди 1 година

Лице на nop и очи като на змия...

18

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече време минава, все повече света се убеждава - В главата на Путин е пълно с майонеза!

17

Ти да видиш..

преди 1 година

И този ще падне по стълбите или от балкона.Малко да изчакаме.

16

Тиловака

преди 1 година

Бушоните гърмят, за да не гръмне инсталацията. Наричат се също предпазители, защото изгаряйки, електрическата верига се прекъсва и се предпазва от претоварване и сериозни повреди.Не е доставил навреме макерките и го наказват, а че няма манерки за доставяне, това е съвсем друг въпрос. Важното е да се измие лицето на Путин и някой друг да го отнесе за неговия собствен провал.

15

Анонимен

преди 1 година

В момента тече опит за военен преврат в Китай!!! Си Дзинпин е принуден да стои в резиденцията си. Полетите от летището в Пекин и почти всички други летища са спрени и военните поемат контрола над летищата. По непотвърдени данни, военна колона дълга 80км се движи към столицата и не се знае на чия страна е! Става МНОГО, МНОГО интересно!

14

Диоген

преди 1 година

Тече мощна мобилизация! Втората армия заминава в Украйна! Там ще види какво остана от първата!

13

Z

преди 1 година

Предателите заслужават смърт

12

Анонимен

преди 1 година

Щайгу още ли е покрай Путин.Да не отишъл да пасе елени в степите.

11

Калеко Алеко

преди 1 година

Жужака не разбра ли че той е гнилата ябълка в руската плодова салата, която трябва да бъде отстранена немедлено за да не сплуе и вгорчи съвсем цялата манджа ... !!!