36

до 34

преди 1 година

ти от кои путинраси си ? от рубладжиите или от напълно изкуфялите черепи ?

35

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 47 Въх колко сме остроумн .... Бегай, ве!

34

славянин

преди 1 година

''Трябва'', ама надали!

33

Аноним

преди 1 година

Този евреин най-накрая се побърка

32

Анонимен

преди 1 година

Трябва, но дали? И слушайки Гари Каспаров, незапознат човек би помислил, от ВСВ до сега други войни изобщо не е имало. А те не са спирали. Кое сега толкова изумява така наречения цивилизован свят?

31

Ален Делон

преди 1 година

Залагам твърдо за УКРАЙНА !

30

пуйката

преди 1 година

Шахът е само фигурки и не е много популярна игра,а е така защото е измислица,че има нещо общо с военното изкуство.Само ти развива мисленето.Бързо изгрял и не се задържал за дълго,както и Боби Фишер.А кои са били най-устойчиви въ времето е ясно.И във войната е така,важно е постоянно да си подобряваш позицията.Украйна с какво ще я подобри,докато Русия и сега може да прати поне пет пъти повече войски без проблем там?

29

Анонимен

преди 1 година

Е сега разбирам че Каспаров е необразован или е чел нещо си и той не знае какво. Първо руският цар не си ги е измислил болшевиките той и той да им е платил. На него му ги пратиха с цел убийство и разкатаване на руската монархия. Това да не бяха ли зионистите или сега ще стана много фашист, нацист, бял поробител и така нататък глупости? Маркс е зиониста и баща на комунизма, Ленин е майката на комунизма и е зиониста, Сталин, Троцки Американските президенти са от век такива.

28

Анонимен

преди 1 година

Кой те пита бе. Гледай си там шаха и трай, жалък предател. Страхотно се справят укропите - загубиха 20% от държавата си срещу 100 000 военен контингент, който Русия току що увеличи на 400 000. Въпрос с повишена трудност, ако със 100к контингент Русия взима 20% от Покрайка, колко % взима с контингент 400к?

27

До pyбладжиите.

преди 1 година

Има 10 пъти повече мозък от вашия любим Путин.Умpете от яд!

26

и аз това

преди 1 година

назвам , грдзен мегафон , ненаяден.

25

Анонимен

преди 1 година

Аман от мегафони на САЩ

24

баба мара

преди 1 година

този чиляк защо не отива в украина да се бие а се е скрил в сащ и от тамраздава акъл типично за страхливците

23

Анонимен

преди 1 година

За сведение на немислещия планктон,войната може да приключи,или с победа на Русия,или със затриване на целия свят!Русия няма да позволи вече да бъде разделена на много парчета,плячкосана и унищожена от дивия запад!Путин им го каза,ама кой да слуша -"За какво ни е свят,без Русия"!Което значи само едно - термоядрена война срещу дегенериралия запад и унищожението му,за съжаление,унищожение и на останалия свят!!!

22

бай Пешо

преди 1 година

'умникът' Гари: "Украинците се справят доста добре, като нападат"... да де, ама така ги избиват като мyxи

21

Анонимен

преди 1 година

Азербейджанец по рождение

20

Алексия

преди 1 година

Войната в украйна е вече официално НАТО РУСИЯ!! Руснаците направиха ИНВАЭИЯТА но американците направиха Майдана преэ 2014!!! Към коледа европа ще бъде букварлно иэпотрошена а правителствата иэгонени с камъни!!! Чака ни скотски средновековен живот на свещи, на студ и глад!!! Макрон, Шолц - Рюте и компания предадоха Европа, направиха я американска колония беэ право на глас!!! ес эагуби войната преди да е эапочнала, самоубивайки се със санкциите, ударили не руснаците а европейците!!!

19

Да

преди 1 година

Той не е Руснак а Грузинец.

18

Анонимен

преди 1 година

Каспаров! Национален предателю.....мястото ти е затвора.

17

Анонимен

преди 1 година

На Гари Ванщайн, Русия не му е родина. Роден е в Баку от майка арменка и баща потомък на немски евреи. Докога ще ни занимавате с бляновете на такива краварофили за унищожаването на Русия? Нали чухте чичко Вова, за какво ни е свят без Русия?