31

rusnak

преди 1 година

Така както ще бъдат наказани Бълхарите, никой не го е отнасял досега от Руснаци...

30

rusnak

преди 1 година

Бъди смел, докато ядеш руски шамари.

29

Мечо пух

преди 1 година

Докарах си една гладна мяучаща украинка,но и за домакинска работа не става и и теглих шута!!

28

rusnak

преди 1 година

Скоро ще разберете колко межем докато ви зашиватзадниците.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Едва ли е мобилизиран. Виж тебе НАТО ще трябва да те мобилизира скоро.

26

rusnak

преди 1 година

Ще ви накажем жестоко за неблагодарноста, а другите ще ви върнем в Турция.

25

Анонимен

преди 1 година

А бе вие продължавайте да плюете руснаците. Сега ще видите как ще ви подредят. И родната ви майка няма да ви познае. Каквото повикало такова се обадило са казали хората.

24

Анонимен

преди 1 година

Копейкин говори по цял ден жлъчно, как щял да вади България от ЕС , Нато . Само дето не чух тоя клоун да каже после, какво следва ? Ставаме могъща държава,като Армения или Грузия ли? Или какво :)) Циркаджия такива нямат работа в парламента ,защо хора гласуват за тях ? Какво чакате да станете Германия извън ЕС?:))) нелепо е

23

Анонимен

преди 1 година

На малко хора е известно,че уж поради войната в Украйна се отмени вносното мито за коли. Започна бесен внос на коли на стойност от 100 и повече хиляди евро. Мой съсед е международен шофьор и превозва такива коли от Германия за Украйна вече три месеца. Разказва и за внос на джипове от САЩ, с разход 25-35 на 100 км. дизел и кубатура от 5 000 кубика- от марките Додж и Крайслер.Така,че не се чудете на суперлуксозните коли , с които украинците идват у нас.

22

Анонимен

преди 1 година

Копейкин къде се изгуби? Да не са го мобилизирали и него?

21

Анонимен

преди 1 година

Ехх Нелко нелкоооо - опасна си братче, а пА и снимката с тая кържава жигулка как я намери?!!? От dnevnnik.bg те изгониха, скоро и от днес чЕ ти бият шутта и следваща спирка е pikk.bg.

20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Лада НИВА са най...подходящи,отдавна ги използват на Марс,като...марсоходи. Братчеда ми се обади от там по Вайбър и той...следи Днес БГ.

19

Анонимен

преди 1 година

Едно време и у нас се подписваше декларация за конфискация / мобилизиране/ на автомобила когато партийното ръководство реши / извънредни обстоятелства/ Разбира се за партийното ръководство имаше служебни автомобили, така че мисленето им беше по различно. Абе комунизъм - мизерия и пpocтoтия

18

Анонимен

преди 1 година

:-) Как ви плащат бе хора за такива статии?

17

А ВИЕ КАК

преди 1 година

СЕ ЧУВСТВАТЕ ХАМЕРИКАНОФИЛИ?!?? . И ВИЕ ЛИ КАТО ТЯХ ЩЕ ОБНОДВАТЕ И ТЕРЗАЕТЕ СВЕТА. ТО РУСИТЕ СЕ БОРЯТ ЗА СВОЯТА ТЕРИТОРИЯ И НЕЗАВИСИМОСТ. НА ВЪН НЕ НАПАДАТ. А СУАЩ САМО ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ. КАКТО И У ФРЕНСКИТЕ И АНГЛИЙСКИ ТЕ КОЛОНИИ. А У РУСИЯ ТО БЯХА НАПОЛИОНОФЦИ ГЕРМАНЦИ, НО ВСИЧКИ БЯХА БИТИ ЯКО.

16

Анонимен

преди 1 година

Да, всички автомобили "Москвич" - на фронта!

15

Анонимен

преди 1 година

А наркоманизираното жуже кога мобилизира жените? Нали им забрани вече да напускат това, което е останало от оссссраина, та кога ще ги изкара на фронта като пушечно месо за да защитават интересите на империята на злото? Да не се окаже, че руските запасняци освен с боен опит, тоалетни чинии, перални и бойлери ще се върнат и с жени?

14

За 7

преди 1 година

Фалшивата новина, не бива да е проблем за "средно интелигентния" читател и зрител. Това го прочетох с емблемата на ОN AIR или BLoomberg /не си спомням/. Всеки си преценява какво чете. Така било модерно сега да се работи в медиите. Хвърлят една лъжа, и събират отзиви и идеи за следващата лъжа.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Рашистанските троляци вече нямат какво да пишат..." ----- и това на фона на статия озаглавена "Ще мобилизират ли и автомобили на фронта в Украйна?"... при това с "?"... това козяяяшките поодлоги вече копате дъното!

12

Анонимен

преди 1 година

Боже, що за глупости започнахте да пишете вече. А вилици и лъжици ще мобилизират ли или войниците ще си носят от вкъщи, някой да знае?