34

Анонимен

преди 1 година

стига ЦИРКОВЕ- МАРИОНЕТКИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ И ЗЕЛЕН ЧОРАП СЪБОРИХА ДЪРЖАВАТА- ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ, ПЛАЧЕТЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ ЗА РАШКИТЕ И БЯГАЙТЕ В ЕВРОПА.

33

ПроСоТо

преди 1 година

Василев нема какво да са "договаря" с "тошко" !..Това некъпаномаймунче трябва или да мине към грижите на некой зоопарк,или...айде да не му пожелавам това,което не бих пожелал на себе си ...Но едно яко наритване ще му се отрази добре..Самозабравило сеНИЩОЖЕСТВО..

32

Анонимен

преди 1 година

Един дол дренки са, но така е, като си нямат мярка на устите. Да тръснат нещо там очернящо някого, а за след това не се мисли. Не защитавам Василев, само прочетох за тая открадната интелектуална собственост, но подробностите няма как да знам.

31

Кико

преди 1 година

Хвани единия,удари другия! Отврат и двамата!

30

Pp

преди 1 година

Сега ако сключат споразумение Тошко става ли клеветник?

29

Pp

преди 1 година

Не,Значи, че след като има споразумение не е осъден. Точка.

28

Анонимен

преди 1 година

Значи, че след като е имало дело завършило със споразумение не е имало кражба на интелектуална собственост, както те е обвинил съдружника ти? Нали Василев е продал тайно някакъв КОД, за който се писа? Продал ли го е без съгласието на съдружника си или не? Изяснете го този случай.

27

Анонимен

преди 1 година

До 25 Април 2022г.,К.Петков след показания в прокуратурара срещу Божков:"На база, че господин Божков не е платил средствата, които би трябвало да заплати, бюджетът е ощетен" ///////Толкова за това,, господин Божков" и че той" дърпал конците на Петков"

26

до 26

преди 1 година

Мдаа просяк съм през деня с компютър и жрица през ноща за много пари, компа ми е от втората работа, работя много и не се срамувам от никоя професия, само зная, че не съм пRоста овца зависима от манипулацията на една Тиква или Чалгар с потеря.

25

перко до 16

преди 1 година

Сигурно Чалгаря или аз сме му лепнали прякора Остап Бендер или и това не знаеш?

24

Анонимен

преди 1 година

Ако Тошко бъде осъден на такава голяма присъда трябва да отива там от където е дошъл.От Африка.

23

До знаете ли

преди 1 година

Ти сигурно живееш по зле и от нас - не те знаем какьв си така , че не ни се надувай , може да си просяк или жрица в амстердам

22

Анонимен

преди 1 година

Само като чуя как ваш Киро казва "Господин Божков" и веднага ми става ясно кой дърпа конците му, а пък вие си го избирайте май бил готин и всички дето спонтанно му излязохте на протест ви пожелавам скоро да ви мобилизират тогава ще ви видим колко ви пука за България.

21

Знаете ли

преди 1 година

гербопитеци и чалгаруни, че не сте по-умни от овца ? Имате ли очи за да видите, не за да разберете, че живеете в една "дупка" от кал, тиня и помия каквото и да означават за вас тези отврати ? Само нормален човек като чуе, че става някъде на въпрос за българи и веднага свързва това със стадо овце, това засрамва ли ви или се чувствате горди ПАТРИОТИ ?

20

МЕТ

преди 1 година

По 100 млн на месец ни излизат комисионните за посредника на газ МЕТ, назначен от Асен Василев и Кирил Петков!

19

Анонимен

преди 1 година

Чипоноско да си търси кинтите от Гъбарко Петков.

18

Мдаа

преди 1 година

Кокорко поне е много напред с матеряла за разлика от нас бальците които скачахме за промяна и по нормален живот

17

Анонимен

преди 1 година

Селско ментържийче срещу селско ментържийче със счетоводителска диплома. Значи за завеждане на дело за пари се плаща такса пропорционална на сумата и после се плаща на едни адвокати да се борят /договорят/ с адвокатите на другия. Та за разпределението на парите ми е думата.

16

Анонимен

преди 1 година

Само като видя тоя охранения и парапета ми се приисква немедлено да напусна бьлгария

15

Анонимен

преди 1 година

До 8 перкоКокорчо сам призна, че такова дело срещу него е имало и е сключил споразуение в съда! ///////!ДА ПРИЗНА, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛ ВСИЧКИ ДЕЛА В СЪДА.Но за българина важно е, че имало дело, друго не го интересува.