79

Сълза и смях

преди 1 година

Бонго,на колко години си за да пишеш такива ифантилни коментари?!Какви договорки и преговори..нали направиха компромис с Крим,а путин пак продължи..явно не става с преговори за съжаление

78

Бонго

преди 1 година

Ако все още някой не е вдянал след референдума и присъединяването на областите към Русия всяка атака на територия ще се разглежда като нападение на руска територия и отговора ще бъде като Путин заяви "с всички възможни средства". Така наоечената военна операция ще бъде променена на пълномащабна война изходът от, която ще е печален за всички. Не подкрепям войната и съм за мир, но укрите показаха, че не са преговоро надеждни, до сега не са спазили нито една договорка, НАТО също.

77

муспи

преди 1 година

Трябват само две голями бомби, за Ню Йорк и Тел Афиф. Да се пускат на Украйна е в плановете на Световната мафия да се уншщожава бялята раса, Европа отдавна е лишента от лидери да виждат това. Унищожаването на културата зпочна преди три века.

76

БашМайстора

преди 1 година

Джуджето *** ще си получи заслуженото.Видяхме му смешната армия от пияни ***.Дано всичките ги затрият от лицето на земята.Нация от грабители и скотове.

75

славянин

преди 1 година

Дженд.рите като чуят за ядрено оръжие пълнят гащите и отпред, и отзад, и започват да говорят за преговори!

74

Тъ пото

преди 1 година

Най после схвана!

73

R.A.T.M

преди 1 година

Да припомня, че именно Борел дипломат номер едно на ЕС преди няколко месеца казваше, че трябват победи на бойното поле. Какви са тези дипломати, кой ги е учил, къде ? Видяхме как насъскаха Грузия и после президента и си дъвчеше вратовръзката, после даже му намериха пост в Одеса нищо, че е грузинец. Путин е праволинеен ще си вземе и тези територии и ако почнат провокации тогава операцията приключва почва истинската война с бомбардировки и триадата се включва

72

пуйката

преди 1 година

И как си го представя този Русия да си изтегли войските доброволно след там се провеждат референдуми за присъединяване на завзетите територии към Русия?Дори и продължава,че в противен случай можели да завършат войната,но щяло да има нова война,а не мир.С една дума ще изтласкат Русия,но тя ще е тъжна и ще гледа пак да се бие?В Кремъл ще бъдат много впечатлени от тези мисловни усилия.Преговори ще има след като Мечо си покаже задните части на Запада и пусне малко газ за аромат.

71

27--моотделение

преди 1 година

Ако е чест да си луд , тогава си за другото отделение на психото .

70

Км

преди 1 година

Борелчо,нали ти каза ,че всичко ще се реши на бойното поле????

69

до 10

преди 1 година

Надай се бульо

68

Анонимен

преди 1 година

Тогава и ти ще млъкнеш завинаги смазано влечуго.

67

Анонимен

преди 1 година

Ще падне тогава нещо и върху твоята панелка, промито същество.

66

Истински руснак

преди 1 година

На тия кремълски кървави влечуги наистина трябва да им се изпрати една ядрена бомба за да млъкнат завинаги.

65

до злобарите

преди 1 година

Русия дори да изстреля ракети с ядрени глави 99.9% няма да достигнат целите си а и да достигнат нещо вече Русия няма да съществува на картата - големите градове ще бъдат изравнени със земята.

64

Време е

преди 1 година

DaddyПуткин годинките хич не са малко. Време е да се пенсионираш ,отдели нещичко за неазакинните съпруги, децата внуците. Нещата не вървят на фронта ставаш истеричен и вземаш грешни решения. Току виж си натиснал грешно копче и взем , че падне някоя грешна бомба върху собствения ти бункер.

63

Анонимен

преди 1 година

Daddy Жозе, годинките ти хич не са малко, време ти е да се пенсионираш и да помагаш на внуците да водят децата си на училище. Вие с Урсулата сте доста понапреднали с годините и нищо чудно да смятате, че сте в средата-края 30-те год. на миналия век и командвате Европа. Забравяте какво е станало през 1945г.и че при една световна война няма да има победители и победени.Президент Бакдън е на 78 г. и за него е нормално да бъде с начален стадий на деменция, но фрау Урсула се дръпна на Италия и сгреши

62

анонимен

преди 1 година

НА ТИЯ ВЛЕЧУГИ НАИСТИНА ТРЯБВА ИМ СЕ ИЗПРАТИ ЕДНА ЯДРЕВА БОМБА ТА ДА МЛЪКНАТ ЗАВИНАГИ И ЕВРОПА ДА СЕ УСПОКОИ А САЩ ДА СИ ПОДВИЯТ ОПАШЧИЦАТА И ДА СИ ЗАРОВЯТ ГЛАВИТЕ В ПЯСЪКА И ДА НЕ ГИ ВАДЯТ ОТ ТАМ.

61

До 69

преди 1 година

Протестите нищо не могат да спрат.Могат само да променят състава на правителствата,които още поемат щафетата на политиката,която се води с обещания ,но не се променя.Държавните и частните дългове са залога за липсата на промяна.Ние сме само пешки в глобалната банкерска игра.

60

Неутрален

преди 1 година

Два пъти изгледах речта на Путин. И никъде в нея не се споменава ядрено оръжие. Явно е само в главите на неизтрезнели *** политици, които като папагали повтарят простотиите на задокеанските зомбита!