27

Анонимен

преди 1 година

да не бъркаме покойния Путин, който нямаше душа, защото беше изконсумирана от демони, с фигурантите които се представят за Путин. В Иран нямаше руско знаме и им пробутаха скапани дронове. Защото там отиде фигурант. Рамзан Кадиров отказа мобилизация в Чечня. защото Путин не е между живите. Китайският бивш президент Хи е под домашен арест, свален от поста си от ЦК на ККП, защото Путин не е жив. Преди 2 месеца шефът на ЦРУ се пошегува, като каза, че фигурантът на Путин му изглежда прекалена здрав ?

26

toti

преди 1 година

Мамата ще ви се разкатае ако Руския народ въстане!!! Ще гори МОСКВА !!

25

Анонимен

преди 1 година

Не мечтайте

24

пуйката

преди 1 година

Какъв преврат в Русия?И какво ако не е Путин начело?Ще се промени ли политиката им?

23

Анонимен

преди 1 година

Путин може да бъде убит много лесно, ако се плати щедро на точните хора и така ще се спасят стотици хиляди хора, които предстои да умрат в тази безсмислена и жестока война... Убиват един пcиxoпат и спасяват хиляди, а може би и милиони животи.. Защо е тази война при положение, че в нея се дават толкова много жертви? Един главозамаял се пcиxoпат си играе със съдбите на милиони.

22

Размишления

преди 1 година

Даааа,много е важно хората да се страхуват.От терористи,от затоплянето на земята,от вируси и бактерии,от ядрени аварии,от Трета Световна война,от биологично и химическо оръжие и още много други неща.Страхът управлява света.

21

Ежко

преди 1 година

От новоприсъединените области ще заемат работните места на напусналите. А напусналите ще харчат, докато имат пари и после ще се настанят в някой бежански център.

20

Анонимен

преди 1 година

Ние българите сме страхливци а руснака е крепостник за винаги, независимо в какъв строй живее!

19

Анонимен

преди 1 година

Козелюбеца първо поиска мобилизация, после я отмени за неговите хора. Но така ще е, щом като путин му позволява да си прави каквото си иска.

18

Анонимен

преди 1 година

Путин и Патриарха , тези мерзки хора , не знам къде ще се бягат когато народът ги погне.Тези лъжци и фигуранти , наследство от комунизма трябва да бъдат отстранени завинаги.Иначе светът винаги ще е в опасност.Девизът на комунистите от едно време го зная така:...след нас е потоп...Или ,не ни ли желаете ще унищожим и себе си и светът.

17

Зъбчо

преди 1 година

Много се чудя, как да ходят в чужди бежански центрове не ги е страх, да ходят да охраняват новите територии ги е страх.

16

Кадиров в кадър

преди 1 година

Чеченският лидер остро критикуван Министерството на отбраната на Русия, след като украинската контраофанзива принуди армията на Москва и подкрепящите я сепаратисти да се изтеглят от ключови позиции в Харковска област.

15

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ОТ КАКВО. ТОЛКОВА. СЕ. СТРАХУВАТЕ. БЕ РАШЪНСИЗЛЕСТЕ. 3. МИЛИОНА. В. МОСКВА И. ВЗЕМЕТЕ. ВЛАСТАДАЛИ. ЩЕ. ВИ. СЕ. ПРОТИВОПОСТАВИ. ТОГАВАТОВАРИЩ. *** .

14

Анонимен

преди 1 година

Кадиров отмени мобилизацията, чеченците преизпълнили "плана".

13

До 11

преди 1 година

Купи си машина за пуканки и сядай пред съветския ТВ приьомник да чакаш преврата в САЩ.

12

До 8

преди 1 година

Не се самозалъгвайте. Дали *** ще го напише или който и да е, с вас - рашшисстите е свършено. Скоро ще ви запокитим в каменната ера, където ви е мястото - при Фред Флинстоун.

11

Ясен

преди 1 година

Ами да стават и да го изриват. Кво чакат още?

10

Цирк

преди 1 година

А до преврат в сащ,кога?!

9

Анонимен

преди 1 година

8- НЕ 75%- НАД 200% ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ РУСИЯ И ГРАНИЦИТЕ НА ЦЯЛА "ЛОША И НАЦИСТКА ЕВРОПА" СЕ ЗАТВАРЯТ ЗА РАШКИТЕ И НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТЯХ.

8

Анонимен

преди 1 година

ЗАТВОРЕТЕ СИ ГРАНИЦИТЕ ЗА РАШКИТЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ТРЪГНЕТЕ ДА ГИ СПАСЯВАТЕ КАТО УБИВАТЕ И РУШИТЕ- ДИВАЦИ- СТОЙТЕ СИ У ВАС.